پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ مرداد ۱۳۸۹، ۱۱:۱۰

گزارش خبرنگار مهر از سنگاپور/

بسکتبالی‌ها غافلگیر شدند/ کیانی: رقبای قدرتمندی داریم

بسکتبالی‌ها غافلگیر شدند/ کیانی: رقبای قدرتمندی داریم

برگزاری مسابقات در فضای باز و در زمینی که نمونه آن در ایران وجود ندارد، بسکتبالیست های نوجوان کشورمان را غافلگیر کرده است.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به سنگاپور، تیم کشورمان که به عنوان تیم دوم آسیا سهمیه حضور در المپیک را دریافت کرده است در شرایطی به میدان رقابت با حریفان جهانی گام می گذارد که  در فضایی متفاوت با محل برگزاری مسابقات تمرین کرده و مهیای پیکارهای المپیک شده است.

قاسم کیانی، سرمربی تیم بسکتبال نوجوانان کشورمان در این خصوص گفت: ما به گمان اینکه مسابقات در سالن برگزار می شود، تمرینات خود را در سالن برگزار کردیم تا اینکه در فاصله 10 روز مانده به آغاز مسابقات من از آقای آتشی خواستم از فدراسیون جهانی استعلام بگیرند که مسابقات در چه شرایط برگزار می شود.

وی افزود: کمتر از یک هفته به اعزام تیم باخبر شدیم مسابقات در فضای روز باز و زمینی با پوشش خاص برگزار خواهد شد. پوشش زمین نوعی خاص است که ما در ایران نمونه اش را نداریم و بازیکنان برای بازی روی آن با مشکلاتی مواجه خواهد شد. به همین خاطر آنها را تجهیز می کنیم تا با مشکل آسیب دیدگی روبه رو نشوند. طی روزهای گذشته هم چند جلسه تمرین کردیم تا بازیکنان با شرایط جوی اینجا آشنا شوند تا مشکلی بوجود نیاید.

کیانی خاطرنشان کرد: حریفان قدرتمندی را پیش رو داریم، تیمهایی چون آرژانتین، لیتوانی و ... با این وجود سعی می کنیم با نتایج خوبی به مرحله دوم مسابقات صعود کنیم.

نخستین دوره بازیهای جهانی المپیک نوجوانان از روز 24 مرداد تا 4 شهریور در سنگاپور برگزار خواهد شد.

کد خبر 1133212

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha