به گزارش خبرنگار مهر، دانشگاه علامه از دانشجویان شبانه و نیمه حضوری مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد که دارای بدهی به امور مالی هستند خواست نسبت به پرداخت بدهی خود قبل از شروع ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 90-89 تا تاریخ 10 شهریورماه اقدام کنند.
بر اساس اعلام دانشگاه علامه در غیر این صورت امکان انتخاب واحد از دانشجویان بدهکار سلب خواهد شد.
عبدالله شفیع آبادی معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی در توضیح این اطلاعیه به مهر گفت: در حال حاضر نزدیک به دو هزار نفر در دوره های شبانه و نیمه حضوری دانشگاه علامه طباطبایی مشغول به تحصیل هستند که در مجموع تعداد اندکی از آنها به دانشگاه بدهی شهریه دارند که طبق مقررات باید تا قبل از ثبت نامهای ترم جدید بدهی خود را تسویه کنند.
معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی خاطرنشان کرد: ما اعلام کردیم تا قبل از ثبت نامهای ترم مهرماه دانشجویان بدهکار اقدام به پرداخت بدهی کنند تا برای ثبت نامشان در ترم جدید مشکلی به وجود نیاید.
وی در خصوص نحوه برخورد دانشگاه علامه با دانشجویان بدهکار شهریه تحصیلی گفت: هدف ما اذیت کرن دانشجویان نیست بلکه برای راحتی خود دانشجویان اعلام کردیم که قبل از آغاز سال تحصیلی بدهی خود را پرداخت کنند.
شفیع آبادی افزود: در حال حاضر تعدادی از دانشجویان بدهکار برای پرداخت مراجعه و تعدادی نیز هنوز مراجعه نکرده اند.
نظر شما