به گزارش خبرنگارپارلماني "مهر"، اسماعيل گرامي مقدم با اشاره به تصويب دوفوريت طرح اصلاح مواد مربوط به انعقاد قرار دادها در آستانه سفر رييس جمهور : در جمع خبرنگاران گفت: اين مصوبه برخلاف روال معمول در مجلس بوده است و مجلس به عنوان يك دستگاه نظارتي بايد در مورد چگونگي انعقاد قراردادها نظارت كند و در صورتي كه اين گونه طرحها آنهم با قيد دو فوريت تصويب شود، قطعاً موانعي را ايجاد ميكند كه به اركان نظام در انظار بينالمللي خدشهوارد ميكند.
بجنوردي گفت : با توجه به اين كه رئيسجمهور بايستي در برنامه سفر آتي خود به تركيه به بررسي و نهايتاً عقد قراردادهايي در خصوص پروژه فاز دوم مخابرات ايران و حمل و نقل هوايي كشور اقدام كند، عملاً براي تصويب اين گونه طرحها بايد نظر جمعي را جويا شود.
نماينده مردم بجنورد با تاكيد براينكه تعجيل در ارايه اين طرح شائبه سياسي بودن آن را تقويت ميكند، افزود: طرح اين گونه موضوعات در مجلس قطعاً در تضعيف روابط بينالملل موثر خواهد بود و چشمانداز درخشاني را در جهت زدودن فقر و بهبود اوضاع اقتصادي كشور نويد نميدهد.
درپي تصويب دوفوريت طرح اصلاح مواد مربوط به انعقاد قرار دادها در آستانه سفر رييس جمهور :
تاكيد يك عضو فراكسيون اقليت مجلس بر لزوم لغو سفر خاتمي به تركيه
عضو فراكسيون اقليت و نماينده مردم بجنورد در مجلس با تاكيد بر لزوم لغو سفر خاتمي به تركيه گفت: پيشنهاد ميشود رئيس جمهور به عنوان مسئول اجرايي، سفري را كه پشتوانه مستحكم قانوني ندارد ، لغو كند.
کد خبر 113430
نظر شما