به گزارش خبرنگار مهر، سیدمسعود میرکاظمی وزیر نفت امروز 25 مرداد ماه با صدور حکمی احمد خالدی را به عنوان معاون جدید امور بین الملل و بازرگانی وزارت نفت منصوب کرد.
در همین حال، حسین نقره کار شیرازی از مرداد ماه سال 1386 تاکنون به عنوان معاون امور بین الملل وزارت نفت فعالیت داشته است. البته گفته می شود نقره کار شیرازی به درخواست یکی از وزرای دولت به وزارتخانه دیگری نقل مکان می کند.
به گزارش مهر، احمد خالدی که هم اکنون به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) فعالیت می کند، در آستانه آغاز به کار دولت دهم به عنوان یکی از کاندیدای وزارت بازرگانی مطرح بود.
حضور فعال در مجامع نفتی بین المللی و کمیسیونهای مشترک اقتصادی و پیگیری اجرای پیشرفت تفاهم نامه ها و موافقت نامه های دو جانبه، معاهدات منطقه ای، کنوانسیونهای بین المللی در رابطه با نفت و گاز و پتروشیمی و تلاش لازم و ایجاد سازماندهی قانونمند برای جذب منابع مالی و معرفی فرصت های سرمایه گذاری در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی از مهمترین ماموریتهای میرکاظمی به خالدی در معاونت امور بین الملل وزارت نفت است.
همچنین پایش مستمر روند دیپلماسی خارجی انرژی در بخش نفت، گاز، پتروشیمی، صنایع وابسته و اصلاح آن در مسیر اجرا، هماهنگی فعالیتهای بین المللی واحدهای مختلف صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، تقویت امنیت ملی از طریق توسعه همکاریهای 2 یا چند جانبه منطقه ای و بین المللی و حداکثر سازی منافع ژئوپلیتیک، ژئواکونومیک و تضمین امنیت ملی کشور از طریق توسعه همکاریها و تعاملات منطقه ای و بین المللی و هماهنگی عملیات بازرگانی خارجی واحدهای مختلف نفت، گاز و پتروشیمی و ایجاد و حفظ هماهنگی با سازمانهای مختلف از دیگر مسئولیتهای واگذاری شده به خالدی در معاونت امور بین الملل وزارت نفت است.
نظر شما