پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ مرداد ۱۳۸۹، ۲۱:۰۸

توصیه های رئیس جمهور به چهار سفیر جدید ایران

توصیه های رئیس جمهور به چهار سفیر جدید ایران

رئیس جمهوری اسلامی ایران در دیدار سفرای جدید ایران در اسلوونی، بحرین، شیلی و لهستان بر پیگیری مواضع اصولی و منطق انقلابی توسط سفرا تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمود احمدی نژاد در این دیدار با بیان اینکه مسئولین نمایندگیهای کشورمان در کشورهای خارجی مسئولیت سنگین و مهمی از جانب نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران بر عهده دارند گفت: سفرای کشورمان باید به گونه‌ای رفتار کنند که جبهه انقلاب در بین همه ملتها تقویت شود. اگر مردم کشوری خواهان ارزشهایی مانند پاکی، عدالت و ظلم‌ستیزی باشند در حقیقت فرهنگ و ارزشهای والای انقلاب نیز در آنجا حضور دارد.

رئیس جمهور ارتباط گسترده سفرای کشورمان با همه مردم کشورهای محل مأموریت را مورد تأکید قرار داد و گفت: امروز همه ملتها علاقه فراوانی به ایران دارند و از این ظرفیت می‌ توان برای افزایش و ارتقای سطح روابط و مناسبات دو جانبه استفاده کرد.

دکتر احمدی نژاد با تاکید بر اینکه سفرای کشورمان باید وزانت، اقتدار و بی‌نیازی جمهوری اسلامی ایران را حفظ کنند تصریح کرد: نمایندگی های ایران باید کاملا فعال باشند و مدام مواضع اصولی کشورمان را تشریح کنند و مدافع حقوق ملت ایران باشند.

رئیس جمهور افزود: لازمه موفقیت نمایندگی‌های ایران در سایر کشورها این است که ابتدا ظرفیت‌های طبیعی، جغرافیایی، مادی و نیز عظمت فرهنگی ملت ایران را به خوبی بشناسند و دوم اینکه بتوانند آن را با ظرافت و دقت معرفی کنند.

دکتر احمدی نژاد همچنین بر توجه ویژه به توسعه همکاری‌های فرهنگی، اقتصادی و گردشگری تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه خطاب به سفیر کشورمان در لهستان اظهار داشت: این کشور از موقعیت بسیار مناسبی در اروپا برخوردار است و مردم آن علاقه‌مندی زیادی به ایران دارند که از این ظرفیت می‌توان برای ارتقای مناسبات دوجانبه استفاده کرد.

دکتر احمدی نژاد همچنین خطاب به سفیر ایران در شیلی گفت: مردم این کشور به‌طور بالقوه با سیاست‌های توسعه‌طلبی آمریکا مخالف هستند و از این‌رو نزدیکی روابط این کشور با سایر کشورهای آمریکای لاتین، به‌نفع ملت‌های آزادیخواه و عدالت‌طلب است.

رییس جمهور به سفیر کشورمان در بحرین نیز گفت: ما مدافع حقوق همه مردم بحرین هستیم و ایران امن‌ترین و مطمئن‌ترین کشور همسایه برای بحرین است بنابراین باید مراقب شیطنت‌های بیگانگان بود.

دکتر احمدی نژاد همچنین به سفیر ایران در اسلوونی گفت: فرهنگ غنی ملت ایران و نیاز اسلوونی در زمینه انرژی می‌تواند بستر مناسبی برای افزایش سطح مناسبات دو کشور باشد.

کد خبر 1135088

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha