به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شینهوا، یک مقام بلندپایه افغانی از کشته شدن پنج غیرنظامی در نتیجه انفجار یک بمب کنار جاده ای در ولایت هرات در غرب افغانستان خبر داد.
همچنین در نتیجه انفجار دو بمب در شرق و غرب افغانستان توسط طالبان سه نظامی ناتو کشته شدند.
یک مقام بلندپایه افغانی اعلام کرد که در نتیجه انفجار یک بمب در موتورسیکلتی در شهر غزنی در جنوب افغانستان دو نفر کشته و هشت فرد دیگر زخمی شدند.
همچنین نیروهای ایساف در گزارشی از کشته شدن شش عضو طالبان در نتیجه عملیات مشترک ناتو و نیروهای افغانی در ولایت قندوز در شمال افغانستان خبر دادند.
خبرگزاری سانا در گزارشی از فرود آمدن هواپیمای حامل کمک های بشردوستانه سوریه در اسلام آباد به منظور کمک به بازماندگان سیل پاکستان خبر داد.
همچنین "شاه محمود قریشی" وزیر خارجه پاکستان اعلام کرد که روز پنجشنبه نشست ویژه مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک برای گفتگو درباره اوضاع سیل زدگان پاکستانی برگزار می شود.
خبر دیگر اینکه بانک جهانی روز گذشته موافقت خود را با پرداخت وام 900 میلیون دلاری به دولت پاکستان برای کمک به سیل زدگان خبر داد.
نظر شما