پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۶ مرداد ۱۳۸۹، ۱۵:۳۶

یک شرکت متخلف نفتی در تبریز 22 میلیارد ریال جریمه شد

تبریز - خبرگزاری مهر: مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی از محکومیت بیش از 22 میلیارد ریالی یک شرکت متخلف نفتی در تبریز خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، حمیدرضا کریم ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: این شرکت که در یکی از مناطق مرزی آذربایجان شرقی مشغول فعالیت بود به دلیل عدم رعایت مقررات و ضوابط قانونی در امر صادرات و واردات به پرداخت 22 میلیارد و 308 میلیون و 300 هزار و 300 ریال جریمه در حق صندوق دولت محکوم شد.

وی اضافه کرد: این شرکت متخلف همچنین متهم به خرید خارج از شبکه فرآورده‌های نفتی یارانه دار بود که در راستای حمایت از سرمایه‌گذاری سالم و ایجاد امنیت اقتصادی پایدار محکوم به پرداخت مبلغ فوق شد.

مدیر کل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی  تاکید کرد: برخورد قاطع با متخلفان حوزه‌های اقتصادی در راستای حمایت از سرمایه‌گذاری سالم، پایدار و مشروع در دستور کار اداره کل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی است.

کریم اظهار داشت: خدمتگزاران مردم در تعزیرات حکومتی از هیچ تلاشی برای تحقق سرمایه گذاری سالم و مشروع دریغ نمی‌کنند و به طور شبانه‌روزی در صدد افزایش رفاه و آسایش عمومی هستند.

وی خاطرنشان کرد: رسالت سازمان تعزیرات حکومتی، دفاع از حقوق شهروندی است که در آذربایجان شرقی با توجه به تعامل سازنده شورای قضایی موفقیت‌های بیشتری حاصل شده است.

کد خبر 1135598

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha