پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ مرداد ۱۳۸۹، ۱۰:۲۳

هرمزآل مرکز بومی‌سازی دانش فنی مهندسی آلومینیوم می‌شود

مدیر مجتمع هرمزآل گفت: این مجتمع می‌تواند به مرکز انتقال دانش فنی مهندسی و بومی‌سازی صنعت آلومینیوم کشور تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر گلکار با بیان این مطلب اظهار داشت: پرسنل واحد تحقیقات و آموزش هرمزآل، آموزشها و تجربیات لازم را در مرکز تحقیقات آلومینیوم دوبال(دوبی) کسب کرده و الان، در زمینه بومی سازی این صنعت به اجرای برنامه‌های تحقیقاتی می‌پردازند.

وی ادامه داد: به تازگی، مقالاتی توسط مهندسان این مجتمع در موسسه جهانی آلومینیوم تی‌ام‌اس پذیرفته شده و قرار است یکی از پرسنل این مجتمع در شهریور در سمینار جهانی آلومینیوم در بحرین سخنرانی کند. همچنین، مقاله‌ای توسط یکی دیگر از پرسنل هرمزآل در این سمینار ایراد خواهد شد.
 
مدیر مجتمع هرمزآل با بیان این که برنامه‌های بلندمدت این مجتمع بیشتر روی آموزش، تحقیق و پژوهش و نیز آلیاژسازی خواهد بود تصریح کرد: با توجه به خلوص بالای شمش‌های تولیدی این مجتمع( 92/99 درصد) وامکان افزایش آن می‌توانیم نیاز برخی صنایع به شمش‌های با خلوص بالا را در داخل تامین کنیم.
 
گلکار به فراهم شدن ترانس برق و تاسیسات زیربنایی اشاره کرد و گفت: 10 میلیارد تومان علی‌الحساب برای خرید برق مورد نیاز این مجتمع، از سوی ایمیدرو پرداخت شد و بنابراین، با تقویت خطوط برق موجود المهدی می توانیم دیگ ها را فعال کنیم.
کد خبر 1137216

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha