به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، سردار حمید عطایی ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران در گرگان افزود: مأموران اداره عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر استان در پی مدتها کار اطلاعاتی و پلیسی دو باند بزرگ تهیه و توزیع مواد مخدر را شناسایی و دستگیر کردند.
وی گفت: اعضاء این باند که قصد ورود مواد مخدر از محور غربی استان را داشتند با هوشیاری مأموران و طی دو عملیات پلیسی دستگیر و سه دستگاه خودرو از آنان توقیف شد.
سردارعطایی در ادامه افزود: از اعضاء این دو باند در مجموع بیش از 320 کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شد.
فرمانده انتظامی گلستان گفت: پنج نفر در این دو عملیات دستگیر که پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی گلستان نیز رمالی که با فریب یکی از شهروندان اقدام به دو میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود با هوشیاری مأموران پلیس آگاهی استان گلستان دستگیر شد.
سرهنگ داوود سلطانی افزود: تحقیقات در خصوص دستگیری وی از زمانی آغاز شد که مردی به نام "محمد" ساکن یکی از شهرهای استان "لرستان" به مأموران پلیس آگاهی مراجعه کرد و اظهار داشت از طریق دوستان و آشنایان مطلع شدم مردی در شهرستان "گرگان" حضور داشته و در امر دعانویسی تبحر خاص دارد.
وی اظهار داشت: سارق کلاهبردار با زیرکی خاص و با جلب اعتماد خانواده مالباخته آنها را تحت تأثیر افکار خود قرار داد و موفق به دو میلیارد ریال کلاهبرداری از این خانواده شده بود.
این مقام انتظامی در ادامه افزود: با هماهنگی مقامات قضایی مخفیگاه متهم شناسایی و طی یک عملیات پلیسی دستگیر شد.
متهم در بازجویی های بعمل آمده به جرم خود اعتراف و پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شد.
نظر شما