پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳ شهریور ۱۳۸۹، ۱۶:۱۶

گودرزی:

268 میلیون مترمکعب گاز در لرستان مصرف شد

268 میلیون مترمکعب گاز در لرستان مصرف شد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت گاز استان لرستان گفت: در طول پنج ماه نسخت سالجاری بیش از 268 میلیون مترمکعب گاز در این استان مصرف شده است.

علی گودرزی در این رابطه در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد در سخنانی اظهار داشت: پیش بینی می شود میزان مصرف گاز در این استان تا پایان امسال به یک میلیارد و 350 میلیون متر مکعب افزایش یابد.

وی تصریح کرد: این در حالی است که میزان مصرف گاز در این استان طی سال گذشته بیش از یک میلیارد و 430 میلیون متر مکعب بوده است.

به گفته مدیر عامل شرکت گاز لرستان به منظور کاهش مصرف و اندازه گیری دقیق میزان گاز مصرفی 11 هزار کنتور معیوب و دارای نقص در سالجاری تعویض خواهد شد.

گودرزی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه گازرسانی به کلیه شهرهای استان لرستان تا سال 91 به بهره برداری خواهد رسید، اظهار داشت: در حال حاضر 14 شهر استان از مجموع 23 شهر از نعمت گاز بهره مند می باشند و در سال 89 نیز چهار شهر سراب دوره، ویسیان، چغابل و معمولان به بهره برداری خواهند رسید.

وی ادامه داد: اجرای شبکه شهری گاز چغلوندی در دهه فجر سال جاری آغاز خواهد شد.

مدیر عامل شرکت گاز استان لرستان بیان داشت: برای گازرسانی به این شهرها حدود 100 کیلومتر خط انتقال اجرا شده و با احتساب هزینه ایستگاههای تقلیل فشار و سایر هزینه ها رقمی بیش از 70 میلیارد ریال برای گازرسانی به این شهرها هزینه شده است.

کد خبر 1140530

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha