به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو) ، مجموع تولید کنسانتره و سنگ آهن دانه بندی شده این شرکت در برنامه چهارم به مرز 40 میلیون تن رسید.
مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با تاکید بر اینکه میزان تولید در سالهای اخیر بیش از ظرفیت اسمی بوده است اظهار داشت: در تولید کنسانتره و نیز سنگ آهن دانه بندی شده به ترتیب رشد 86 و 191درصدی نسبت به برنامه سوم ایجاد شد.
محمود نوریان ادامه داد : در بخش فروش داخلی رشد 92درصدی و در حوزه صادرات افزایش 6 برابری به ثبت رسید.
به گفته مدیر عامل چادرملو ، از کل تولیدات شرکت معدنی و صنعتی چادرملو 91درصد در اختیار صنایع فولاد کشورمان قرار گرفت و 9درصد نیز به بازارهای خارجی صادر شد.
وی بابیان اینکه در حال حاضر 4 خط 1.7 میلیون تنی در معادن این شرکت مشغول به فعالیت هستند، گفت: در سال 87 و یکسال پیش از اتمام برنامه چهارم توانستیم به اهداف تعیین شده دست یابیم به گونه ای که در بخش کنسانتره ظرفیت تولید به 8.4 و در بخش دانه بندی به ظرفیت 1.5 میلیون تنی دست یافتیم.
نوریان میزان سرمایه گذاری برای طرح های توسعه و جدید شرکت چادرملو در 5 سال گذشته را بیش از 364میلیارد تومان و 937 میلیون دلار ذکر کرد و گفت: در زمستان سال آینده نیز خط جدید (شماره 5) در معادن چادرملو راه اندازی و 1.7 میلیون تن دیگر نیز به ظرفیت فعلی تولید افزوده می شود.
به گفته وی هم اینک میزان پیشرفت طرح خط پنجم به 55 درصد رسیده است.
نظر شما