پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ شهریور ۱۳۸۹، ۱۲:۲۹

3500 همدانی در اعتکاف شرکت می کنند

3500 همدانی در اعتکاف شرکت می کنند

همدان - خبرگزاری مهر: مسئول آیین اعتکاف استان همدان از نام نویسی سه هزار و 500 همدانی برای شرکت در این آیین معنوی در ماه مبارک رمضان خبر داد.

مهدی صلواتیان در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان با اشاره به اینکه این برنامه معنوی در سه مرحله در ماه مبارک رمضان برگزار می شود، گفت: مرحله اول این برنامه معنوی در روزهای 21، 22 و 23 ماه رمضان، مرحله دوم در روزهای 24، 25و 26 و مرحله سوم در روزهای 27، 28 و 29 این ماه برگزار می شود.

وی با بیان اینکه در مرحله دوم این طرح معنوی، دانشجویان و در مرحله سوم نیز علاوه بر اقشار مختلف مردم دانش آموزان حضور دارند، افزود: این آیین معنوی در چهار مسجد در همدان برگزار می شود.

صلواتیان از برگزاری محافل انسی با قرآن، ذکر صلوات، ختم قرآن و برگزاری آیین دعا و نیایش در این مساجد خبر داد و گفت: تجلیل از خادمان اعتکاف، مراسم وداع با ماه رمضان از جمله برنامه های اجرایی در این ایام است.

کد خبر 1143673

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha