پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ شهریور ۱۳۸۹، ۱۵:۱۷

آمانو خواستار پیوستن رژیم صهیونیستی به معاهده ان پی تی شد

آمانو خواستار پیوستن رژیم صهیونیستی به معاهده ان پی تی شد

مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی خواستار پیوستن رژیم صهیونیستی به معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای و دادن اجازه بازرسی از تمام تاسیسات هسته ای خود به بازرسان آژانس شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اینترنتی وورد بولتین (worldbulletin)، آژانس بین المللی انرژی اتمی امروز جمعه در گزارشی اعلام کرد که "یوکیو آمانو" مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی، اسرائیل را دعوت کرده است تا به معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای بپیوندد و اجازه بازرسی از تمام تاسیسات هسته ای خود را به بازرسان آژانس بدهد.

آژانس بین المللی انرژی اتمی در گزارش خود اعلام کرده است که آمانو ماه گذشته در سفر به تل آویو با سران اسرائیل درباره پذیرش معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای گفتگو کرد، اما "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی از برگزاری نشستی با مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی امتناع ورزید.

بر اساس این گزارش انتظار می رود که اواخر ماه جاری بار دیگر موضوع پیوستن رژیم اشغالگر قدس به ان پی تی در نشستهای  مجمع عمومی و هیئت آژانس در وین مورد بحث قرار گیرد و گزارش آمانو در این نشستها بررسی می شود.

آمانو درحالی خواستار پیوستن رژیم صهیونیستی به معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای شده است که رژیم اسرائیل بارها درخواستهای بین المللی را برای انعقاد پیمان ان پی تی رد کرده است و اجازه بازرسی از تاسیسات هسته ای خود را به بازرسان آژانس نداده است و همچنان به تهدید کشورهای منطقه که مخالف این رژیم نامشروع هستند، ادامه می دهد.

کد خبر 1144778

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha