پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ شهریور ۱۳۸۹، ۱۴:۱۶

21 هزار مورد بازرسی از واحدهای صنفی آذربایجان غربی انجام شد

21 هزار مورد بازرسی از واحدهای صنفی آذربایجان غربی انجام شد

ارومیه - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بازرگانی آذربایجان غربی از انجام 21 هزار و 110 مورد بازرسی از واحدهای صنفی استان در قالب طرح نظارت ویژه رمضان و بازگشایی مدارس تا کنون خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، جعفرصادق اسکندری ظهر یکشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار ارومیه ضمن ارائه گزارشی از روند اجرای طرح ویژه ماه مبارک رمضان و نحوه بازرسیها، افزود: این طرح از ششم مرداد ماه در ارومیه آغاز شده که تا کنون در راستای جلوگیری از افزایش بی رویه قیمتها و کنترل و تنظیم بازار 21 هزار و 110 مورد از واحد های صنفی سطح استان بازرسی انجام شده است.

وی با اشاره به تشکیل 818 فقره پرونده با 937 عنوان تخلف، بیان داشت: ارزش این تخلفات 705 میلیون ریال برآورد شده است.

رئیس سازمان بازرگانی آذربایجان غربی عدم درج قیمت، کم فروشی، گرانفروشی و توزیع خارج از شبکه را از مهم ترین تخلفات پرونده های تشکیل شده عنوان کرد.

برپایی 18 نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در آذربایجان غربی

اسکندری از برپایی 18 نمایشگاه عرضه مستقیم کالا با هدف کنترل قیمتها در آستانه بازگشایی مدارس در شهرستانهای مختلف آذربایجان غربی، ادامه داد: این نمایشگاه ها از هفته آینده به تدریج در شهرستانهای این استان فعالیت خود را آغاز می کنند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: در این نمایشگاه ها انواع نوشت افزار، کتاب، کیف و کفش و پوشاک ویژه مدارس با قیمت مناسب و مصوب به شهروندان عرضه می شود.

کد خبر 1146065

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha