پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ شهریور ۱۳۸۹، ۱۸:۳۲

در استان زنجان؛

زمین رایگان به دواطلبان بازگشت به روستاها در زنجان داده می شود

زنجان - خبرگزاری مهر: معاون عمرانی استاندار زنجان از اهدای زمین رایگان برای ساخت مسکن افراد دواطلب بازگشت به روستاها در استان زنجان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، سعید رفیعی بعد از ظهر سه شنبه در جلسه ستاد مسکن استان زنجان افزود: یکی از سیاستهای تشویقی پروژه مهاجرت معکوس، اهدای زمین رایگان در روستاهای هدف این پروژه برای ساخت و ساز خواهد بود.

وی با بیان اینکه قیمت زمین در روستاها را به صفر باید نزدیک کنیم، اظهار داشت: قیمت پائین زمین در روستاها، می تواند مشکلاتی که برای اهالی روستا جهت تامین مسکن وجود دارد را تا حد زیادی رفع کند.

رفیعی افزود: قیمت پائین زمینها در روستاها برای اجرای سریع طرح های هادی روستاها که در جهت توسعه روستایی گام بر می دارد، تأثیر بسزایی دارد که در روند اجرای کار، چشمگیر خواهد بود.
 
معاون عمرانی استاندار زنجان با تقدیر از اداره منابع طبیعی که با اختصاص زمین مناسب در 30 روستای استان شرایط را برای اهدای زمین رایگان به روستائیان فراهم کرده است، تاکید کرد: عملیات زیرساخت سازی و امور اجرایی در این 30 روستا صورت گیرد،زمین ها به روستائیان به صورت رایگان تحویل داده شود و در صورت استقبال بیشتر روستائیان، استان اقدام به خرید زمین نیز خواهد کرد.
 
رفیعی با بیان اینکه امر ساخت و ساز در این زمینها بسیار مهم است، ابراز داشت: تلاش خواهد شد زمینهای واگذار شده با استفاده از تسهیلات بانکی و سایر امتیازها در حداقل زمان ممکن ساخته شده تا انشاء الله گامی مثبت در راستای سیاستهای دولت مبنی بر مهاجرت معکوس برداشته شود.
 
در ادامه مصوب شد کلیه اقدامات انجام شده تاکنون توسط نامه ای با امضای استاندار به ریاست محترم جمهوری منعکس شود تا در صورت تایید به سایر استانها نیز ابلاغ گردد.
کد خبر 1147649

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha