به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، فتح اله محمد اوغلی پیش از ظهر پنج شنبه در مراسم راه اندازی دبیرخانه این جشنواره اظهار داشت: این جشنواره فرهنگی – ورزشی روزهای 25 و 26 شهریور ماه در مشگین شهر برگزار خواهد شد.
وی اضافه کرد: این جشنواره ترکیبی از مسابقات و بازیهای بومی و محلی و در رشته های کشتی، تیراندازی از روی اسب، نشانه زنی با سنگ و "قایش گوتوردی" برگزار می شود.
فرماندار مشگین شهر هدف از برگزاری این جشنواره را احیا بازیهای بومی و محلی و ایجاد روحیه نشاط و تعالی در بین جامعه روستایی و عشایری عنوان کرد.
وی خاطر نشان کرد: این جشنواره با شرکت استانهای آذربایجان شرقی و غربی، زنجان، اردبیل و گیلان در روستای "مزرعه جان" این شهرستان برگزار خواهد شد.
محمد اوغلی در پایان ابراز داشت: جشنواره فرهنگی ورزشی منطقه یک کشور توسط هیئت ورزشهای روستایی و عشایری استان ترتیب یافته است.
نظر شما