منوچهر فضلی خانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: هم اکنون نحوه ارزشیابی از دانش آموزان دوره ابتدایی تا مقطع سوم ابتدایی به شکل توصیفی است که تا پایان پایه پنجم ابتدایی ادامه دارد.
طرح ارزشیابی توصیفی که بر اساس آن به جای نمره، وضعیت کیفی تحصیلی دانش آموزان در کارنامه ارائه می شود در دوره ابتدایی در حال اجرا است.
مدیرکل دفتر راهنمایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: قطعا تا سال 1391 نحوه ارزشیابی در دوره راهنمایی نیز مطابق آنچه که در دوره ابتدایی در حال انجام است تغییر می یابد.
فضلی خانی درباره اینکه آیا ارزشیابی در دوره راهنمایی همچون دبستان به شکل کاملا توصیفی است گفت: خیر، قطعا ارزشیابی در این دوره تفاوتهایی با ارزشیابی توصیفی در مقطع ابتدایی دارد اما دارای وجوه مشترکی هم هست.
مدیرکل دفتر راهنمایی وزارت آموزش و پرورش گفت: هم اکنون در حال طراحی ارزشیابی جدید در دوره راهنمایی هستیم که تا دو سال آینده اجرا می شود.
نظر شما