افشین دبیری، مدیرعامل باشگاه ماشین سازی تبریز در گفتگو با خبرنگار مهر اختلاف سلیقه را دلیل اصلی کناره گیری شیخ لاری از ماشین سازی اعلام کرد.
وی اظهار داشت: به رغم توافقاتی که با این مربی در خصوص هدایت تیم انجام گرفت اما در عمل اینچنین نشد و با جدایی شیخ لاری از ماشین سازی این تیم دوباره بی سرمربی شد.
مدیرعامل باشگاه ماشین سازی تبریز اضافه کرد: با کناره گیری این مربی بومی، 'ایوب ذوالفقاری' تیم را اداره خواهند کرد اما به دنبال یک گزینه مناسب خواهیم بود.
دبیری گفت: شیخ لاری گزینه اول برای سرمربیگری تیم ما بود و با توجه به کناره گیری وی، با دیگر گزینه ها مذاکره خواهیم کرد.
وی با اشاره به زمان اندک ماشین سازی برای بستن تیم و حضور در رقابتهای لیگ یک، افزود: تاکنون با 15 بازیکن به توافق نهایی رسیده ایم و در روزهای آینده با حضور در هیئت فوتبال، قرارداد این بازیکنان را به ثبت خواهیم رساند.
دبیر خاطرنشان کرد: بازیکنان فصل پیش شهرداری و گسترش فولاد تبریز که تیمی انتخاب نکرده بودند در بین این بازیکنان قرار دارند و با تلاش مدیران باشگاه و همت و تعصب بازیکنان بومی، برای ماندن در لیگ یک خواهیم کوشید.
تیم فوتبال ماشین سازی که با انتقال امتیاز پتروشیمی، جواز حضور در لیگ یک را کسب کرد در گروه الف این رقابت ها قرار گرفته و در اولین مصاف خود در تبریز میزبان مس رفسنجان خواهد بود.
نظر شما