پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۲ شهریور ۱۳۸۹، ۱۴:۰۵

اعضای هیئت علمی دانشگاه هرمزگان هتک حرمت به قرآن را محکوم کردند

بندرعباس - خبرگزاری مهر: اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه هرمزگان طی بیانیه ای، اقدام ضد انسانی صهیونیست آمریکایی در خصوص هتک حرمت به قرآن را به شدت محکوم کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر: در این بیانیه آمده است: بیاد داریم که رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران امام خمینی(ره) نامی بر دولت آمریکا گذاشت که واقعا برازنده آن بود "شیطان بزرگ".

آری سالها گذشت و هرچند که ملت ایران همیشه می دانستند و همچنان پایبند این اعتقادند اما جهانیان بعد از اقدامات فراوان ضدانسانی استکبار جهانی هنوز در خواب غفلت هستند و بار دیگر شیطان بزرگ نقاب از چهره برکشید و ابرها به کنار رفت و چهره زشت شیطان بر همگان نمایان شد.

اقدام موهن و ضد انسانی سوزاندن کتاب مقدس و آسمانی قرآن مجید به بهانه سالگرد حادثه مشکوک یازدهم سپتامبر توسط چند صهیونیست و همراهی و همکاری دولت آمریکا، تمامی ارزشهای والای الهی را به آتش کشید و این نه فقط توهین به مسلمانان بلکه توهین به انسانیت و انسان بود و هست.

استکبار جهانی هرچند گاهی دست به اقدامات توهین آمیز بر علیه انسانیت و انسان و بویژه مسلمانان در راستای برنامه اسلام هراسی می زند و این چیزی نیست جز آنکه در مقابل زبان منطق اسلام و تفکر نورانی قرآن کریم به استیصال رسیده اند و غافل از آنند که اینگونه اقدامات نفرت جهانی را نسبت به عاملان این گونه جسارت های ابلهانه افزایش داده و باعث اتحاد و انسجام میان مسلمان خواهد شد.

جهان اسلام هنوز داغدار مصیبت عظیم مردمان فلسطین و پاکستان است که شیطان بزرگ سناریوی دیگر را تهیه و برای غافلان طراحی می کند که ادامه توطئه های شوم خود می باشد تا افکار جهانی و قلوب مسلمانان را از مسایل اساسی و مهم منطقه و جهام اسلام منحرف کنند.

اما ملت مسلمان جهان همچون همیشه بیدار و آگاه و در کنار دیگر ملت های آزاده و صلح طلب می باشند و اقدمات توهین آمیز پشیمانی و درماندگی عاملان نادان را بدنبال خواهد داشت.

دانشگاه هرمزگان ضمن محکومیت این اقدام ضد انسانی با اعلام تسلیت به محضر صاحب عصر امام زمان (عج)، مقام معظم رهبری و تمامی مسلمانان جهان و ملت های آزاده بویژه ملت عزیز و بیدار ایران اسلامی از ملت های مسلمان می خواهند چون همیشه با پیروی از فرامین مقام معظم رهبری با هوشیاری و دانایی کامل با این رویداد برخورد کنند.

کد خبر 1150431

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha