۲۳ شهریور ۱۳۸۹، ۱۰:۴۲

8 کلاس تخصصی ادبی در انجمن نویسندگان کودک برگزار می شود

8 کلاس تخصصی ادبی در انجمن نویسندگان کودک برگزار می شود

8 عنوان کلاس آموزشی ویژه نوجوانان و بزرگسالان از هفته اول مهرماه در انجمن نویسندگان کودک و نوجوان برگزار می شود.

مصطفی خرامان دبیر انجمن نویسندگان کودک و نوجوان از برنامه کلاس ها و نشست های پاییزی انجمن به خبرنگار مهر اینگونه گفت: دوره های روزنامه نگاری و کتابخوانی ویژه نوجوانان و داستان نویسی، شعر، نقد ادبی، ادبیات نمایشی، ویرایش و ترجمه ویژه بزرگسالان در انجمن نویسندگان کودک برگزار می شود.

وی ادامه داد: کلاس شعر توسط عرفان نظرآهاری، ادبیات نمایشی توسط محمد طلوعی، نقد ادبی توسط رضا نجفی، روزنامه نگاری به همت علی اصغر سیدآبادی، ویرایش  توسط  سیدمحمد حسینی، کتابخوانی توسط آتوسا صالحی و عزت الله الوندی، ترجمه به استادی محسن سلیمانی و داستان به استادی سیامک گلشیری آموزش داده می شود.
 
دبیر انجمن نویسندگان کودک و نوجوان با اشاره به این که کلاس ها از مهرماه آغاز می شود ابراز امیدواری کرد استقبال از کلاس ها خوب باشد.
 
خرامان افزود: همچنین به زودی نشستهای یک روزه ویژه دانش آموزان سال های اخر دبستان و اول راهنمایی ویژه شعر و داستان خوانی در قالب کارگاه‌های آزاد برگزار می شود. هدف از برپایی این نشست ها بحث و تبادل نظر درباره کتاب هایی است که به صورت گروهی خوانده می شود. همچنین در نظر داریم امکان ارتباط رودررو بین نویسندگان و بچه ها را فراهم کنیم.
 
این نویسنده کودک و نوجوان دیگر برنامه های انجمن را اینگونه تشریح کرد: از 27 مهرماه هم کارگاه رمان با دبیری محمدرضا یوسفی آغاز می شود. همچنین در نظر داریم از مهرماه هر ماه یک نشست تخصصی ویژه ادبیات کودک و نوجوان برگزار کنیم.
 
وی در پایان خبر داد: برای فعال تر کردن بخش انتشارات انجمن هم برنامه ریزی کرده ایم و در آینده نزدیک به مرحله اجرای برنامه‌ها خواهیم رسید.
 
 
کد خبر 1150911

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha