به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، علیرضا نوین شهردار کلانشهر تبریز صبح پنجشنبه در حاشیه آئین گشایش این نشست به خبرنگار مهر گفت: هدف از برپایی نشست شهرداران کلان شهرهای کشور در تبریز بحث و تبادل نظر در باره مسائل، مشکلات و چالشهای فرآروی شهرداریها و نیز اتخاذ تصمیمات مناسب برای تسهیل این مشکلات است.
وی اظهار داشت: حضور رئیس شورای عالی استانها و اعضای فراکسیون مدیریت شهری مجلس از مهمترین نکات و تفاوتهای بارز این نشست نسبت به نشستهای قبلی است که تلاش میشود طی روزهای برپایی نشست با تبادل نظر و طرح مسائل و مشکلات موجود نسبت به اتخاذ تصمیم در راستای بهبود وضعیت موجود شهرداریها اقدام شود.
شهردار تبریز افزود: تلاش می شود در این نشست درباره تسهیل و نوسازی قوانین، ارائه پیشنهادات راهگشا در امور مدیریت شهری، تسریع در استقرار مدیریت واحد شهری، پیگیری مطالبات شهرداریها و تصویب لوایح و طرحهای مرتبط با مدیریت شهری تصمیمات موثری اتخاذ شود.
نوین به افزایش تعداد کلان شهرهای کشور از هشت به 10 کلانشهر نیز اشاره کرد و افزود: شهرداران شهرهای ارومیه و رشت نیز به عنوان کلان شهرهای جدید در نشست تبریز شرکت خواهند کرد.
گفتنی است این همایش تا بعد از ظهر جمعه 26 شهریور ماه ادامه خواهد داشت.
نظر شما