پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۵ مهر ۱۳۸۳، ۱۶:۵۷

در دفاع از طرح دو فوريتي الزام دولت به اخذ مجوز انعقاد قراردادخارجي تاكيد كرد

حداد عادل :مجلس تابع حرف حساب است و با دولت دشمني ندارد

غلامعلي حداد عادل رييس مجلس شوراي اسلامي در جلسه علني امروز با اشاره به طرح دو فوريتي الزام دولت به اخذ مجوز از مجلس در انعقاد قراردادهاي خارجي تصريح كرد: ايفاي وظيفه نظارتي به معناي نفي تقابل با دولت نيست زيرا مجلس تابع حرف حساب است و با هيچ مقامي دشمني ندارد.

به گزارش خبرنگار پارلماني"مهر"  حداد عادل به اظهارنظرها و تفسير و تحليل هايي در اين باره در محافل سياسي و مطبوعات اشاره كرد و گفت: برخي اظهارنظرها از سر دلسوزي  و برخي غير واقعي و تخيلي است  و باانگيزه هاي سياسي مطرح مي شود.

رييس مجلس شوراي اسلامي به اصول 71، 76، 77 و 84 قانون اساسي اشاره كرد و گفت: مجلس حق دارد در عموم مسايل كشور از جمله قراردادهاي خارجي را با دقت مورد توجه قرار دهد و حق نظارت خود را در اين زمينه براي پاسداري از منافع ملي اعمال مي كند.

حداد با تاكيد بر اينكه پرسش از كم و كيف قراردادهاي خارجي در مجلس امري طبيعي است گفت: اگر مجلس درباره دو قرارداد "تاو" و "ترك سل" واكنش نشان داده نبايد مورد تعجب و ترديد قرار بگيرد زيرا برخي ايرادات به اين دو قرارداد به ماهها قبل از مجلس هفتم بر مي گردد و به اين مجلس مربوط نمي شود.

 

 

 

کد خبر 115245

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha