به گزارش خبرگزاي مهر، دكتر محمد شريقي متخصص درد و رييس انجمن درد در ايران با اشاره به اينكه متاسفانه در كشور در مورد پديده درد از سوي نهادهاي پزشكي وابسته به دولت تحقيقات شايسته انجام نپذيرفته است گفت: در موارد بسيار با مراجعه بيمار به پزشكان مختلف براي درمان مشكلاتي از قبيل نگراني، غمگين بودن، اختلالات گوارشي، دردهاي فك و صورت، سردرد و حتي سوزش در نواحي مختلف، وي نتيجه اي بدست نمي آورد و پزشك به خواست مردم در تشخيص بيماري فقط به تجويز داروهاي مسكن اكتفا مي كند .
وي افزود: بررسي هاي به عمل آمده در دنيا نشان مي دهد كه اغلب مردمي كه زندگي ماشيني دارند از بيماري مزمن و ناشناخته اي بنام" فيبروميالژي" رنج مي برند. به طوري كه سالانه در جهان ميليونها نفر به علت درد مداوم به درمان هاي پزشكي نياز داشته و همين عده گرفتار محدوديت هاي حركتي در رابطه با درد نيز بوده اند.
دكتر شريفي با اشاره به ضرورت تشكيل مراكزي بنام" كلينيك درد" خاطرنشان كرد: با توجه به وقت محدود بيماران و در برخي موارد محدوديت وضعيت مالي ، وجود كلينيك هاي چند منظوره درد براي تشخيص بيماريهايي همچون فيبروميالژي كه نياز به چندين كارشناس دارد ضروري به نظر مي رسد.
بر اساس اين گزارش سمينار يك روزه مربوط به درد، به مناسبت روز جهاني مبارزه با درد در 20 مهرماه در سالن كنفرانس مركز ملي تحقيقات علوم پزشكي كشور با حمايت انجمن بررسي و مطالعه درد در ايران برگزار مي شود.
نظر شما