پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۷ شهریور ۱۳۸۹، ۱۰:۳۱

عزیزخانی:

قرآن سوزی نشانه درماندگی دشمنان از زبان منطق اسلام است

قزوین- خبرگزاری مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین گفت: قرآن سوزی نشانه درماندگی دشمنان از زبان منطق اسلام و شکست آنان در برابر تاثیر شگرف این کتاب مقدس است.

حجت الاسلام عزیزخانی در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین گفت: این حادثه قبل از آن که واکنشی در مقابل مسلمانان باشد، ابزاری برای جلوگیری از آگاهی بیشتر مردم آمریکا در مورد واقعه حوادث11 سپتامبر است.

وی اظهار داشت: کشورهای اسلامی با هوشیاری و فارغ از هرگونه اختلافات سیاسی، قومی و منطقه‌ای در رابطه با دفاع از قرآن، وحدت خود را نشان خواهند داد و آمریکایی‌ها به خاطر قرآن‌سوزی هزینه سنگینی خواهند پرداخت.
 
حجت الاسلام حاجی عزیزخانی اضافه کرد: سوره و آیاتی از قرآن به مقام حضرت عیسی (ع) و حضرت مریم (س) اختصاص دارد، بنابرین مسیحیان جهان نیز باید از اینکه به حضرت عیسی و حضرت مریم اهانت شده اظهار تاسف و انزجار کنند.
 
وی تصریح کرد: اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین نیز ضمن محکوم کردن این گونه اقدامات وقیحانه در راستای پروژه اسلام هراسی غرب به سرکردگی آمریکای جهان خوار و رژیم غاصب اسرائیل از مردم متدین ایران اسلامی و مسلمان جهان
خواستار عمل به فرامین مقام عظمای ولایت و برخورد با همراه بصیرت وهوشیاری در مقابل این عمل مستکبران جهان است و حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز جمعه نشان داد مردم مسلمان کشور با حفظ وحدت در مقابل هر گونه توطئه دشمن ایستادگی می کنند.

 
کد خبر 1153060

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha