پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ شهریور ۱۳۸۹، ۱۹:۳۴

در الجزایر عنوان شد؛

تأکید احمدی نژاد و بوتفلیقه بر همبستگی کشورهای اسلامی برای حل موضوع فلسطین

تأکید احمدی نژاد و بوتفلیقه بر همبستگی کشورهای اسلامی برای حل موضوع فلسطین

رؤسای جمهور ایران و الجزایر با اشاره به اشتراک نظر دو کشور در مهمترین موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی، افزایش سطح همکاریها و هماهنگیهای منطقه‌ای و بین‌المللی را مورد تأکید قرار داده و ضمن گفتگو در مورد مسائل جهان اسلام و تحولات فلسطین بر ضرورت همبستگی و اتحاد کشورهای اسلامی با یکدیگر تأکید کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمود احمدی‌نژاد که در مسیر عزیمت به نیویورک به الجزایر سفر کرده است عصر امروز در دیدار عبدالعزیز بوتفلیقه رئیس‌جمهور الجزایر با بیان اینکه دو کشور دارای روابط تاریخی و دیرینه هستند اظهار داشت: ایران و الجزایر از لحاظ تاریخی، دینی و فرهنگی اشتراکات فراوانی با یکدیگر دارند و این اشتراکات بستر مناسبی برای افزایش همکاریهای همه‌جانبه و روابط فی‌مابین است.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران و الجزایر با افزایش هرچه بیشتر سطح همکاری و هماهنگیهای خود می‌توانند گامهای مهمی را در راستای منافع دو ملت و جهان اسلام بردارند.

عبدالعزیز بوتفلیقه نیز در این دیدار با اشاره به نقش و جایگاه جمهوری اسلامی ایران در تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی اظهار داشت: الجزایر ارتقاء هرچه بیشتر مناسبات دوجانبه و همکاریهای دو کشور در قالب جهان اسلام و مجامع بین‌المللی با جمهوری اسلامی ایران را با جدیت دنبال می‌کند.

وی همچنین با اشاره به ضرورت افزایش روابط دوجانبه در بخشهای گوناگون افزود: ایران و الجزایر ظرفیتهای فراوانی برای گسترش روابط در بخشهای اقتصادی و فرهنگی دارند که باید از آنها در جهت منافع دو ملت استفاده کنیم.

کد خبر 1153756

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha