پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۸ شهریور ۱۳۸۹، ۹:۴۳

گرمای هوا در جیرفت موجب برداشت زود هنگام محصول گردو شد

گرمای هوا در جیرفت موجب برداشت زود هنگام محصول گردو شد

کرمان – خبرگزاری مهر: مدیر جهاد کشاورزی جیرفت از آغاز برداشت پیش از موعد محصول گردوی جیرفت به دلیل افزایش دما خبر داد.

محمد کردستانی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهارداشت: شهرستان گرمسیر جیرفت در جنوب استان کرمان دارای اقلیم متنوع می باشد بطوریکه شاهد کشت محصول مختلف در این شهرستان هستیم.

وی تصریح کرد: هم اکنون پنج هزار و 500 هکتار از باغهای شهرستان جیرفت در مناطق سردسیر این شهرستان به کشت گردو اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: در سال جاری به دلیل گرمای هوا برداشت محصول گردو زودتر از سالهای قبل آغاز شده است و تا اواسط مهر ماه ادامه خواهد یافت.

کردستانی گفت: پیش بینی می شود 12 هزار تن گردو از باغهای شهرستان جیرفت برداشت شود.

وی ویژگی بارز محصول گردوی جیرفت را ارگانیک بودن و عدم استفاده از کودهای شیمیایی اعلام کرد.

مدیرجهاد کشاورزی جیرفت همچنین خشکسالی و کمبود آب را در میزان برداشت محصول سال جاری تاثیر گذار دانست و گفت: ایجاد صنایع تبدیلی گردو و عدم وجود بسته بندی مناسب از مشکلات این محصول در شهرستان جیرفت می باشد.

کد خبر 1153923

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha