به گزارش خبرگزاري مهر، در اين ديدار آيت الله جنتي دبير شوراي نگهبان ضمن خوشامدگويي به معاون نخست وزير بحرين و هيات همراه وي، از رابطه صميمي كشور ايران و كشورهاي همسايه و بخصوص بحرين اظهار خشنودي كرد و نزديكي و اتحاد كشورهاي اسلامي را براي رويارويي با دشمنان لازم دانست.
دبير شوراي نگهبان در ادامه افزود: بحمدالله سياستهاي اخير اوضاع برادران مسلمان را در بحرين خيلي اميدبخش كرده است وسعه صدر موجود سبب شده است كه رضايت مردم فراهم شود و مشكلات ميان اهل تشييع و تسنن تقريبا حلگردد.
آيت الله جنتي در ادامه بااشاره به سفر سران دو كشور و امضاي قراردادهاي بين دو كشور، حاصل اين مراودات را رضايت بخش دانست و گفت: رهنمودهاي امام كه بر گرفته از تعاليم اسلامي است به ما اين پيام را داده است كه با همسايگان مسلمان ارتباط برادري داشته باشيم و اتحاد را حفظ كنيم و اختلاف را كنار بگذاريم تا امت اسلامي مقتدري داشته باشيم.
وي سپس با اشاره به وضعيت حساس جهان اسلام، مخصوصا كشورهاي عراق، فلسطين و افغانستان، گفت: دشمنان اسلام و به خصوص آمريكا و اسرائيل با رفتارهاي غير انساني خود امنيت را از مردم عراق سلب كرده اند و مردم فلسطين نيز سالهاست توسط اسرائيلي ها مورد ظلم واقع مي شوند و ما اميدواريم كه روز بيداري مسلمانان هرچه سريع تر فرا برسد و در مقابل دشمن با وحدت كلمه بايستند و از حريم جغرافيايي، فرهنگي و سياسي جهان اسلام دفاع كنند تا عزت اسلامي كه تا حدودي از دست رفته است را احيا كنند.
در ادامه اين ديدار آقاي شيخ عبدالله بن خالد آل خليفه، معاون نخست وزير و وزير امور اسلامي بحرين ضمن سپاسگزاري از آيت الله جنتي و ساير اعضاي شوراي نگهبان، دليل اين سفر را علاقه و دوستي به اسلام و مسلمين برشمرد و اظهار اميدواري كرد كه اين سفر به تقويت روابط دو كشور منجر شود. ايشان سپس رابطه دوستانه بين كشورهاي ايران و بحرين را داراي سابقه طولاني دانست و گفت: امروز در كشور بحرين اختلافات حل شده است و اتحاد بسيار مستحكمي بين پيروان مذاهب مختلف اسلامي استوار است.
معاون نخست وزير بحرين در ادامه با اشاره به اتحاد دشمنان اسلام در مقابل كشورهاي اسلامي افزود: مسلمانان امروز به برادري و مودت احتياج دارند و ما وظيفه داريم در برابر دشمنان با هم متحد شويم. البته اتحادي كه از قلبها سرچشمه مي گيرد.
وزير امور اسلامي بحرين سپس گفت: اين روزها مي بينيم كه استعمار در عراق به دنبال ايجاد تفرقه بين شيعه و سني است كه خوشبختانه ملت عراق اين توطئه را شناخته اند.
در ادامه اين ديدار آيت الله جنتي به معرفي شوراي نگهبان، نحوه تاسيس و تشكيل آن و تبيين جايگاه آن در قانون اساسي ايران پرداخت و توضيحاتي در مورد نحوه قانونگذاري ومراحل تصويب قوانين در كشورمان ارائه كرد و در مقابل آقاي شيخ عبدالله بن خالد آل خليفه نيز روال قانونگذاري در كشور بحرين را تشريح كردو توضيحاتي مجالس موجود در كشور بحرين و وظايفي كه بر عهده دارند و نيز نحوه تشكيل آنها را بيان كرد.
نظر شما