پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ شهریور ۱۳۸۹، ۱۴:۳۶

نمایشگاه عکس دفاع مقدس در نگارخانه سوره حوزه هنری کرج برپا شد

نمایشگاه عکس دفاع مقدس در نگارخانه سوره حوزه هنری کرج برپا شد

کرج - خبرگزاری مهر: رئیس حوزه هنری مرکز کرج گفت: به همت این حوزه هنری و اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس غرب استان تهران همزمان با هفته دفاع مقدس نمایشگاه عکس در نگارخانه سوره برپا شده است.

عبدالحمید قره داغی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: این نمایشگاه با موضوع  "نقش عوامل معنوی در دفاع مقدس" است که در آن 30 قطعه عکس از مقاطع مختلف دفاع مقدس به نمایش گذاشته شده است.

وی افزود: این عکسها اغلب بیانگر حضور رزمندگان این شهرستان در جبهه های نبرد است و به تشریح برخی عملیاتها و بررسی آثار و عوامل معنوی و فرهنگی در جریان جنگ تحمیلی می پردازد.

قره داغی خاطرنشان کرد: همچنین روایتی در قالب خاطره نویسی و نکات ارزشمندی از آموزه های دفاع مقدس در توضیح تصاویر از جلوه های ویژه و قابل توجه این نمایشگاه است.

وی افزود: نگارخانه سوره حوزه هنری مرکزکرج از امروز تا هشتم مهرماه سالجاری پذیرای عموم علاقمندان جهت بازدید از این نمایشگاه است.

علاقمندان به حضور در برنامه های مختلف و همچنین کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با دیگر فعالیتهای حوزه هنری مرکز کرج می توانند با شماره 02614473011تماس حاصل نموده و یا به پایگاه اطلاع رسانی این مرکز به آدرس www.karaajart.ir مراجعه کنند.

کد خبر 1155509

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha