۳۰ شهریور ۱۳۸۹، ۲۱:۵۸

احمدی نژاد خبر داد:

ایران در موضع عدالت آماده اصلاح روابط است / صادرات صنعتی ایران 3 برابر شد

ایران در موضع عدالت آماده اصلاح روابط است / صادرات صنعتی ایران 3 برابر شد

رئیس جمهوری اسلامی ایران با تاکید براینکه تا زمانی که دولت آمریکا به دنبال سلطه بر ایران و منطقه خاورمیانه باشد هیچ مشکلی حل نخواهد شد با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور گفت: صادرات صنعتی ایران در طی چند سال اخیر حدود سه برابر افزایش پیدا کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمود احمدی نژاد صبح امروز به وقت نیویورک در صبحانه کاری با بیش از 30 نفر از مدیران و سردبیران شاخص رسانه های آمریکایی، ضرورت تغییر رویکرد آمریکا را در مناسبات منطقه ای و جهانی مورد تاکید قرار داد و گفت: تا زمانی که دولت آمریکا به دنبال سلطه بر ایران و منطقه خاورمیانه باشد هیچ مشکلی حل نخواهد شد.

رئیس جمهور در این دیدار وضعیت اقتصادی ایران در بخش های مختلف تشریح کرد و گفت: اقتصاد ایران در سال های اخیر رشد بالا و مستمری را تجربه می کند و دولت با برنامه ریزی و ایجاد زیر ساخت های لازم زمینه شکوفایی اقتصادی را فراهم کرده است.

احمدی نژاد خاطرنشان کرد: در بخش صنعت، شاهد جهش بزرگی در کشورمان هستیم و تقریبا تمام نیازهای صنعتی کشور در داخل تولید می شود و صادرات صنعتی ایران در طی چند سال اخیر حدود 3 برابر افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: در بخش ساختمان، مسکن و سرمایه گذاری نیز برخلاف کشور آمریکا شاهد افزایش ساخت و ساز در ایران هستیم و به موازات این موارد بخش خدمات و کشاورزی با رشد آرام و مطمئنی در حال گسترش است اگر چه ایران در منطقه کم آبی قرار گرفته است ولی با این حال در کشاورزی با توجه به دانش بومی به پیشرفتهای قابل قبولی دسترسی پیدا کرده ایم.

رئیس جمهور با بیان اینکه میزان سرمایه گذاری و جذب سرمایه خارجی در ایران روز افزون است اظهار داشت: بورس ایران جزء فعال ترین بورس های دنیا است و امروز گرایش مردم به خرید و فروش در بورس ارتقا پیدا کرده و شاخص آن در 5 سال گذشته بیش از 30 درصد رشد کرده است.

احمدی نژاد این روند صعودی را نشانه گرایش به سرمایه گذاری بیشتر در ایران دانست و افزود: با ادامه این روند در 5 سال آینده اقتصاد ایران جزء 12 اقتصاد اول دنیا خواهد شد.

وی در پاسخ به سوال یکی از سردبیران در خصوص احتمال مذاکره درباره موضوع هسته ای گفت: جمهوری اسلامی ایران همیشه آماده گفتگو بوده و از آن استقبال می کند.

رئیس جمهور با اشاره به احتمال ازسرگیری مذاکرات جدیدی در آینده نزدیک خاطرنشان کرد: گفتگوها باید در فضای احترام و بر پایه عدالت صورت گیرد.

وی در پاسخ به سئوال دیگر در خصوص رسیدگی قضایی به پرونده منتقدین و رقبای دولت در ایران اظهار داشت: دولت هیچ اقدامی در این خصوص ندارد، افرادی که مد نظر شما است بصورت آزاد نظرات و دیدگاه های خود را حتی علیه دولت مطرح می کنند، منتها امکان دارد افرادی با یکدیگر درگیر باشند که در این خصوص دستگاه قضایی رسیدگی های لازم را انجام می دهد.

احمدی نژاد بیشترین نگرانی منتقدان را از واکنش و عکس العمل مردمی به رفتار گذشته آنان ارزیابی کرد.

وی در پاسخ به سئوال یکی دیگر از حاضران درباره چشم انداز مذاکرات صلح خاورمیانه تصریح کرد: تا زمانیکه حق حاکمیت مردم فلسطین بر سر زمینشان به رسمیت شناخته نشود، هیچ مذاکره ای به نتیجه نخواهد رسید.

رئیس جمهور با اظهار تاسف از اینکه برخی همچنان درصدد تکرار تجربیات مذاکرات شکست خورده گذشته هستند، اظهار داشت: اینکه دیگران بدون حضور مردم فلسطین در جای دیگری بخواهند درباره سرنوشت این ملت مظلوم تصمیم بگیرند اقدام غلط و اشتباهی است.

وی دلایل شکست مذاکرات متعدد گذشته را در بی توجهی به ریشه مشکلات فلسطین و حق حاکمیت مردم این سرزمین براساس منشور سازمان ملل متحد برشمرد و تاکید کرد: باید اجازه داده شود ملت فلسطین درباره سرنوشت خود تصمیم بگیرند.

احمدی نژاد با اشاره به برگزاری یک دوره انتخابات آزاد در فلسطین و تشکیل دولتی مردمی در این سرزمین گفت: برغم اینکه سازمان ملل متحد این انتخابات را آزاد اعلام و نتیجه آن را تایید کرد اما کشورهای اروپایی و آمریکا بدون احترام به رای مردم فلسطین، دولت منتخب را تحت فشار و تحریم های گوناگون گذاشته و مردم غزه را بیش از سه سال در محاصره آب، غذا و دارو قرار داده اند.

وی بی توجهی برخی کشورهای غربی را به نقض آشکار حقوق بشر در غزه تقبیح کرد و آن را تفسیر خاص و متناقض از واقعیت ها دانست و گفت: نباید عده ای حق و امتیاز ویژه برای خود قائل باشند بلکه باید همه ملت ها متحترم شمرده شده و روشهای مدیریت افکار عمومی دنیا اصلاح شود.

رئیس جمهور در پاسخ به سئوال یکی دیگر از سردبیران رسانه های آمریکایی مبنی بر سخنان مطرح شده درباره مکتب ایران و منشور کوروش و اینکه عده ای به این سخنان انتقاد کرده اند، گفت: در ایران همه آزادند که دیدگاه‌ها و نظرات خود را مطرح کنند و هیچگونه مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

وی در پاسخ به اینکه چرا گذشته ایران را اینقدر مهم می دانید خاطر نشان کرد: تاریخ نشان دهنده هویت یک ملت است و نمی توان آن را نادیده گرفت.

احمدی نژاد با اشاره به بازگشت منشور کوروش به ایران پس از دهها سال گفت: این طبیعی است که بخاطر این رخداد مراسمی برگزار و درباره ویژگی های این منشور و کوروش صحبت شود.

وی منشور کوروش را بخشی از تاریخ ملت ایران و نقطه افتخاری برای کل بشریت دانست و افزود: کوروش بیش از دو هزار سال پیش برده داری و زورگویی را ملغی اعلام کرد در حالی که برده داری در آمریکا 130 سال پیش با 600 هزار کشته لغو شد.

رئیس جمهور در پاسخ به اینکه آیا دو سال پس از انتخابات آقای اوباما تغییری در روابط ایران و آمریکا صورت گرفته است و یا چشم اندازی مبنی بر ایجاد تغییر در روابط وجود دارد اظهار امیدواری کرد با اصلاح شرایط، گامهایی از طرف آمریکا برداشته شود زیرا جمهوری اسلامی همواره در موضع احترام و عدالت آماده اصلاح روابط است.

وی در پاسخ به اینکه ایران منتظر برداشته شدن چه گامهایی از طرف آمریکاست افزود: اصلاح رویکردها اولین گام است، چرا که استفاده از حربه قطعنامه و تهدید تجربه شکست خورده است و ایران در فضایی عادلانه و شرایطی برابر آماده گفتگو است. 

کد خبر 1156105

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha