به گزارش مهر از هالیوود ریپورتر برگزار کنندگان مراسم سالانه جوایز فیلم اروپا اسامی سه انیمیشن نامزد جایزه بهترین انیمیشن سال اروپا را اعلام کردند.براین اساس " شعبده باز" ساخته سیلوین شومه انیماتور فرانسوی ، " سیاره 51" انیمیشن ساخت اسپانیا و انیمیشن بلژیکی و سه بعدی " ماجراهای سامی : گذرگاه مخفی" سه فیلمی هستند که برای دریافت این جایزه به رقابت می پردازند.
2300 عضو آکادمی فیلم اروپا برای گزینش برنده این جایزه حق رای دارند.برنده جایزه انیمیشن برتر سال 2010 در مراسم جوایز فیلم اروپا که روز 4 دسامبر ( 13 آذر) در تالین مرکز استونی برگزار می شود اعلام خواهد شد.
"شعبده باز" انیمیشنی سنتی است که با الهام از سبک طنز ژاک تاتی ساخته شده و اثری تازه از سیلوین شومه کارگردان انیمیشن نامزد اسکار سال 2003 با عنوان " سه چرخه های بلویل " به شمار می رود.
" سیاره 51" انیمیشنی با مایه های علمی – تخیلی است که به هجوم موجودات فضایی به کره زمین می پردازد.چند بازیگر نام آشنای هالیوود از جمله گری اولدمن ، جسیکا بیل ، جان کلیز و دوین جانسون در این انیمیشن صدا پیشگی کرده اند."سیاره 51" در اکران امریکا نزدیک به 100 میلیون دلار فروش داشته است.
" ماجراهای سامی : گذرگاه مخفی" انیمیشنی سه بعدی و محصول بلژیک است که ماجرای لاک پشتی دریایی را روایت می کند که در آب های آزاد جهان سفر می کند و با پدیده تغییرات جوی کره زمین دست و پنجه نرم می کند.

اسامی سه فیلم نامزد جایزه بهترین انیمیشن سال 2010 اروپا اعلام شد.
کد خبر 1156590
نظر شما