به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی المنار،"شیخ نبیل قاووق" پس از دیدار با "جرج کومنینوس" مسئول صلیب سرخ جهانی گفت : تمام نقشه های مربوط به مناطقی که به وسیله رژیم صهیونیستی با بمبهای خوشه ای هدف قرار گرفته باید تحویل لبنان داده شود.
وی افزود: رژیم صهونیستی از تحویل این نقشه ها به طور کامل خوداری می کند که این کار بر خلاف معاهده های بین المللی درباره ممنوعیت استفاده از بمبهای خوشه ای است.
مسئول منطقه جنوب حزب الله این اقدام رژیم صهیونیستی در تحویل ندادن نقشه کامل مناطق آلوده را نشانه سیاست وحشیانه و جنایتکارانه این رژیم دانست.
وی از صلیب سرخ جهانی خواست موضوع اسیران و مفقودین در زندانهای رژیم صهیونیستی را دنبال کند، زیرا این رژیم خوی انسانی ندارد.
از سوی دیگر مسئول صلیب سرخ ضمن تمجید از تلاشهای لبنانی ها در نابودی مینها و بمبهای خوشه ای آن را دستاوردی مهم برای لبنان در این زمینه دانست.
کومنینوس روابط میان حزب الله و کمیته بین المللی صلیب سرخ را مثبت توصیف کرد.
شایان ذکر است که رژیم صهیونیستی در طول جنگ 33 روزه از انواع سلاحهای ممنوعه از جمله بمبهای خوشه ای و سلاح های آغشته به مواد رادیو اکتیو اهدایی آمریکا استفاده کرد.
نظر شما