به گزارش خبرگزاری مهر از شیراز، استاندار فارس در مراسم کلنگ زنی این پروژه ها گفت: این پروژه ها برای نیازمندان و محرومین تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) استان فارس احداث می شود و باید گفت که یکی از مهمترین مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان فارس به شمار می رود.
روح الله احمدزاده اظهار داشت: این پروژه ها در قالب مسکن مهر احداث شده و به ازای هر واحد مسکونی 25 میلیون تومان تسهیلات مسکن مهر، چهار میلیون تومان تسهیلات از طرف دفتر مقام معظم رهبری و دو میلیون تومان وام به صورت بلاعوض از سوی کمیته امداد امام خمینی(ره) تعلق خواهد گرفت.
استاندار فارس اظهار امیدواری کرد: با پیش بینی و فراهم کردن زیرساختهای اولیه و با همکاری سایر دستگاه های مربوطه، این پروژه ها از زمان کلنگ زنی حداقل ظرف مدت یک سال و نیم آینده به مرحله بهره برداری برسد.
وی گفت: در مرحله اول سه هزار واحد مسکونی ویژه محرومین و مستضعفین تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) احداث و سپس در مرحله بعد دو هزار واحد مسکونی دیگر با بررسی شرایط احراز محرومیت در سطح استان احداث می شود.
احمدزاده خاطرنشان کرد: در شورای مسکن استان، تمامی دستگاه های استانی را به رعایت و اجرای پیوستهای فرهنگی، اجتماعی، مذهبی و بهداشتی درمانی مکلف کرده ایم.
استاندار فارس پس از 10 ماه اولین کلنگزنی را انجام داد
به گزارش خبرگزاری مهر، در مراسم آغاز عملیات پنج هزار واحد مسکونی ویژه نیازمندان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) استان فارس می توان به اولین کلنگ زنی روح الله احمدزاده که پس از گذشت حدود 10 ماه از قبول مسئولیت استانداری فارس اشاره کرد که به نیت پایان یافتن مشکلات محرومین و مستضعفین به زمین زده شد.
این پروژه در زمینهای اهدایی اداره کل اوقاف و امور خیریه فارس در حومه شریف آباد شهر شیراز احداث می شود که
سه هزار واحد از واحدهای مذکور نیز در شهرستانهای استان فارس قرا دارد.
نظر شما