پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ مهر ۱۳۸۹، ۱۷:۱۱

دکتر آن هلن جاکوبسن:

ایران در زمینه علم درمان ناباروری در موقعیت مناسبی قرار دارد

ایران در زمینه علم درمان ناباروری در موقعیت مناسبی قرار دارد

قم - خبرگزاری مهر: رئیس بخش علمی شرکت فرانسوی ویترو لایف (Vitrolife)، رشد علمی کشور در زمینه درمان ناباروری به خصوص در بخش تحقیقات را بسیار بالا عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، خانم دکتر آن هلن جاکوبسن ظهر پنجشنبه در بازدید از مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی واحد استان قم با بیان اینکه ایران در زمینه علم درمان ناباروری درسطح بالایی قرار دارد، گفت: من اولین‌بار در سال 2003 به ایران آمدم و از آن زمان تاکنون ایران رشد بسیار بالایی در زمینه درمان ناباروری به خصوص دربخش تحقیقات داشته است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه ایران در زمینه سلولهای بنیادی و کلونی‌ها تحقیق و فعالیت می‌کند توانسته است خود را به کشورهای پیشرفته دنیا در این زمینه برساند.

دکتر جاکوبسن در ادامه در خصوص مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم اظهار داشت: این مرکز یکی از بهترین مراکز درمانی است که تاکنون در ایران دیده‌ام و افرادی که در مرکز درمان ناباروری قم فعالیت می‌کنند همه از دانش بسیار بالایی برخوردار بوده و همه چیز در این مرکز کنترل می‌شود.

این جنین شناس فرانسوی تأکید کرد: باید در سطح بالینی و درمانی از اطلاعات و روشهای روز دنیا استفاده شود.

در حاشیه این بازدید راه‌های همکاری علمی و تجاری جهاد دانشگاهی واحد قم و شرکت Vitrolife مورد بحث قرار گرفت و توافقاتی به عمل آمد.
 

کد خبر 1157261

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha