به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، محمد رئوفی نژاد ظهر دوشنبه در جلسه ستاد عمران شهری، هدف اصلی دولت را رضایتمندی مردم از خدمات ارائه شده عنوان کرد و افزود: رضایتمندی مردم از دولت در گرو عملکرد صادقانه کارگزاران نظام است که این مهم خوشبختانه در استان تحقق یافته است.
وی به وجود آمدن فرهنگ تعامل در استان را یکی از مهم ترین دستاوردهای پروژه دلجویی دانست و ادامه داد: این پروژه علاوه بر اینکه عنوان نمونه ترین پروژه را از لحاظ اجرا در کشور به خود اختصاص داد، موجب شد تا راه برای اجرایی شدن سایر پروژه های استان نیز فراهم شود.
رئوفی نژاد، اهمیت ویژه پروژه دلجویی را یکی از دلایل اصلی حضور معاون اول رئیس جمهور و وزیر مسکن در زنجان عنوان کرد و افزود: تحقق پروژه دلجویی نه تنها بیشترین تأثیر را در اذهان عمومی مردم شهر گذاشت، بلکه بازتاب خوبی در سطح کشور نیز داشت.
استاندار زنجان با تأکید بر اینکه پروژه دلجویی به عنوان یکی از دغدغه های فکری مردم زنجان در طی 50 سال گذشته به شمار می رفت، افزود: افتتاح این پروژه توسط دولت دهم، گام بلند دیگری در راستای کسب رضایتمندی مردم بود که محقق شد.
رئوفی نژاد بی ارادگی را علت اصلی تأخیر چندین ساله در اجرای این پروژه خواند و افزود: تأخیر در اجرای این پروژه باعث شده بود تا شاهد عدم توسعه استان در بخش های مختلف نیز باشیم که با تعامل همه دستگاه های استان، این مشکل مرتفع شد.
نظر شما