پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ مهر ۱۳۸۹، ۱۹:۰۱

تحولات همسایگان شرقی/

کشته شدن 30 شبه نظامی در افغانستان/ تایید هلاکت سرکرده القاعده در پاکستان

کشته شدن 30 شبه نظامی در افغانستان/ تایید هلاکت سرکرده القاعده در پاکستان

کشته شدن 30 شبه نظامی در عملیات پاکسازی در مناطق مختلف افغانستان و تایید خبر کشته شدن یک سرکرده القاعده در حمله هوایی به پاکستان از جمله تحولات همسایگان شرقی کشورمان است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، دست کم 30 شبه نظامی در عملیات جستجو و پاکسازی نیروهای ناتو و افغان در مناطق مختلف افغانستان کشته شدند.

پلیس ولایت غزنه در جنوب این کشور با بیان این مطلب از کشته شدن 7 عضو طالبان از جمله یک سرکرده این گروه شبه نظامی طی درگیری با این نیروها در این ولایت خبر داد.
 
گزارشها همچنین حاکی است در حمله تروریستی امروز صبح به منطقه ای در غزنه معاون والی این ولایت و 5 نفر دیگر کشته شده اند. به گفته سخنگوی پلیس غزنه نیروهای افغان و ناتو پیش از این حمله عملیات جستجویی را در مناطق روستایی الوخیل و ده یاک آغاز کرده اند.
 
این در حالی است که گفته می شود طی ساعات اخیر چندین نیروی افغان و شماری از نظامیان ناتو در درگیری با شبه نظامیان کشته شده اند.
 
وزارت دفاع افغانستان نیز با انتشار بیانیه ای از کشته شدن 11 عضو طالبان و دستگیری 19 نفر از آنان در عملیات پاکسازی در ولایت شرقی خوست و ولایت جنوبی قندهار خبر داد.
 
شینهوا همچنین گزارش داد که در حمله هواپیماهای بدون سرنشین ارتش آمریکا به پاکستان یک سرکرده طالبان کشته شده است. بر این اساس خبر کشته شدن "شیخ الفاتح" از سرکردگان القاعده در حمله هوایی روز دوشنبه به مناطق مرزی وزیرستان شمالی در شمال غرب این کشور تایید شده است.
 
ساعاتی پیش نیز حمله مشابهی به همین منطقه که توسط هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی صورت گرفت، 4 کشته برجای گذاشت. آمریکاییها مدعی هستند تلفات این حمله اعضای طالبان بوده اند.
کد خبر 1160810

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha