به گزارش خبرنگار مهر، جشن عاطفه ها با هدف کمک به دانش آموزان نیازمند همزمان با سراسر کشور در مازندران برگزار شد.
جشن عاطفه های امسال با هماهنگی و همکاری کمیته امداد امام خمینی ، نیروی مقاومت بسیج ، سازمان آموزش و پرورش و صدا و سیما با سراسر کشور برگزار شد .
حسن قربانی ، معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مازندران در این مراسم گفت: به منظور ترویج فرهنگ انفاق و نوعدوستی و انتقال آن به نسل دانش آموزان و اولیای آنان همزمان در مجامع عمومی در مدارس نیز جشن عاطفه ها برگزار می شود.
وی خاطرنشان کرد: در مراسم جشن عاطفه های امسال با توجه به بازگشایی مدارس کلیه وجوهات جمع آوری شده در همان مدارس از سوی انجمن اولیا و مربیان بین دانش آموزان نیازمند توزیع خواهد شد.
قربانی گفت: در مراسم جشن عاطفه های امسال 450 پایگاه کمیته امداد با همکاری مقاومت بسیج محلات استان، تمامی مدارس آموزش و پرورش و محیط های دانشگاهی جهت مساعدت به دانش آموزان نیازمند اقدام به جمع آوری کمکهای مردمی می کنند.
نظر شما