احمد توکلی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، درخصوص ادامه کار کمیسیون تلفیق مجلس و کمیته 6 نفره مجلس و دولت برای رفع ایرادات مد نظر دولت در مصوبات کمیسیون تلفیق مجلس، اظهارداشت: طبق تصمیم مشترک مجلس و دولت مقرر شد موادی که از نظر دولت در برنامه پنجم گنجانده شده و با امکانات دولت برای اجرا سازگار نیست کتبا به کمیته 6 نفره مشترک دولت و مجلس ارائه شود.
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس افزود: قرار شد پس از آن کمیته 6 نفره موارد را مورد بررسی قرار داده و به کمیسیون تلفیق ارائه دهد تا طبق آئین نامه کمیسیون تلفیق برای مواد مورد تفاهم، تقاضای تجدید رای شود.
عضو کمیسیون تلفیق مجلس تصریح کرد: اما این اتفاق نیفتاد و نامه ای از سوی رئیس جمهور به رئیس مجلس نوشته نشد همچنین آقای احمدی نژاد سه نفری را که قرار بود برای این کمیته معرفی کند ، تا کنون معرفی نکرده است و این علت تاخیر بررسی برنامه پنجم توسعه در کمیسیون تلفیق است.
وی گفت: از طرف مجلس آقایان باهنر،عبداللهی و ابوترابی فرد رئیس کمیسیون تلفیق و نواب رئیس کمیسیون برای کمیته مشترک انتخاب شده اند.
به گفته توکلی طبق قرار قبلی جلسه کمیسیون تلفیق بعد از ظهر فردا یکشنبه تشکیل می شود .
به گزارش مهر بررسی 10 درصد برنامه پنجم توسعه در کمیسیون تلفیق باقی مانده است .
نظر شما