به گزارش خبرنگار مهر از جاکارتا، حجت الاسلام قاضی عسگر در جمع مهمانان خارجی سمینار بین المللی کارکردهای حج در تقویت همگرایی و وحدت امت اسلامی در جاکارتا گفت: حدود 20 میلیون مسلمان پاکستانی در اثر سیل دچار مشکل شده اند و کشورهای اسلامی و امت اسلامی باید به یاری آنها اهتمام کنند .
وی افزود: در حدیث آمده است که اگر کسی فریاد مسلمانی را بشنود که از او کمک بخواهد و کمک نکند مسلمان نیست، این حدیث برای همه مسلمین در همه کشورها است .
قاضی عسگر افزود : آنچه خواهران و برادران دینی را به هم پیوند داده ایمان است و ایمان برای مسلمانان مسئولیت ایجاد می کند و این مسئولیت به ما می گوید که اگر خواهران و برادران اسلامی در دیگر کشورها نیاز به کمک دارند همه امت اسلامی بایستی به یاری و کمک انها بشتابند .
وی در ادامه گفت این مسئولیت در همه عرصه های سیاسی و علمی وجود دارد و کشورهای اسلامی پیشرفته بایستی دانش خود را در خدمت سایر کشورها قرار دهند .
سرپرست حجاج ایرانی افزود : زمانی که می گوییم اسلام جهان را می گیرد معنا و مفهوم آن این است که اسلام حقوق همه افراد را در جهان را مغتنم و محترم می شمارد .
وی گفت دستاورد ونتایج این سمینار برای همه کشورهای اسلامی مفید خواهد بود، ما همه دراینجا جمع شدیم تا بگوییم مسلمانان بدنبال تحقق وحدت اسلامی می باشند و اگر این وحدت تحقق پیدا کند مشکلات جهان اسلام حل خواهد شد.
نخستین سمینار بین المللی کارکردهای حج در تقویت همگرایی و وحدت امت اسلامی به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و با همکاری سازمان نهضت العلما اندونزی درهتل"بوروبودا" برگزار است و تنی چند از شخصیت های مذهبی، سیاسی و اندیشمندان مسلمان از کشورهای چین ، اندونزی ، سنگاپور ، برونیی دارالسلام ، مالزی ، تایلند و نیز جمهوری اسلامی ایران در آن حضور دارند .
نظر شما