پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۵ مهر ۱۳۸۹، ۱۰:۴۹

برای تماشای دیدار ایران-برزیل؛

رئیس کمیته ملی المپیک عازم امارات شد

رئیس کمیته ملی المپیک عازم امارات شد

محمد علی آبادی به منظور تماشای دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و برزیل و همچنین دیدار با همتای اماراتی خود راهی این کشور شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سفر رئیس کمیته ملی المپیک چهارشنبه شب انجام شد. علی آبادی امروز در مراسم ضیافتی که در باشگاه ایرانیان و با حضور جمعی از مسئولان، دانشجویان، ورزشکاران و هموطنان کشورمان برگزار خواهد شد، حاضر می‌شود.

وی پس از حضور در این مراسم راهی ساختمان کمیته ملی المپیک امارات می‎شود تا با "احمد بن محمد بن راشد آل مکتوم"، رئیس کمیته ملی المپیک و دیگر مقامات ورزشی این کشور دیدار و گفتگو کند. این ملاقات در راستای تقویت روابط ورزشی دو کشور انجام خواهد شد.

محمدعلی آبادی بعد از این دیدار راهی ورزشگاه "محمد بن زاید" شهر ابوظبی می‎شود تا از نزدیک تماشاگر دیدار تیم‎های ملی ایران و برزیل باشد.
 
دیدار تیم‎های ملی فوتبال ایران و برزیل ساعت 20:30 (به وقت تهران) امشب برگزار می‎شود.
کد خبر 1165894

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha