پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۵ مهر ۱۳۸۹، ۲۲:۴۸

باقری پس از حداحافظی:

هر آمدنی، رفتنی دارد/ عملکرد ایران برابر برزیل قابل قبول بود

هر آمدنی، رفتنی دارد/ عملکرد ایران برابر برزیل قابل قبول بود

شماره 6 اسطوره‌ای فوتبال ایران پس از خداحافظی از فوتبال ملی گفت: هر آمدنی، رفتنی دارد و من خوشحالم در بازی با برزیل خداحافظی خوبی از فوتبال ملی داشتم.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به ابوظبی امارات، کریم باقری پس از خداحافظی از فوتبال ملی گفت: خیلی خوشحالم در بازی دوستانه مقابل برزیل شرکت کردم و توانستم خداحافظی خوبی از فوتبال ملی داشته باشم.

وی اضافه کرد: از حبیب کاشانی سرپرست باشگاه پرسپولیس و مسئولان فدراسیون فوتبال که چنین فرصتی را برای من فراهم کردند، تشکر می‌کنم.

کاپیتان تیم ملی ایران برابر برزیل خاطرنشان کرد: هر آمدنی، رفتنی دارد و من امروز مقابل تیم فوتبال برزیل از فوتبال ملی خداحافظی کردم.

وی فضای بازی مقابل برزیل را خوب توصیف کرد و افزود: تیم ایران در یک جو خوب برابر برزیل به میدان رفت و بازی نسبتا قابل قبولی را در این مسابقه به نمایش گذاشت.

کریم باقری در پایان گفت: از تمام مربیان و افرادی که در این سال‌ها به من کمک کردند تا به این جای فوتبال برسم، تشکر می‌کنم.

دیدار تدارکاتی تیم‌ ملی فوتبال ایران و برزیل که پنجشنبه شب در ورزشگاه شیخ زاید شهر ابوظبی امارات برگزار شد، در نهایت با برتری 3 بر صفر تیم برزیل به پایان رسید.

کد خبر 1166221

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha