به گزارش خبرنگار مهر، برات کریمی ظهر جمعه در همایش پلیس، امنیت و بانک ها، توسعه آموزش همگانی را در پیشگیری از جرائم بانک ها موثر دانست .
وی در تشریح نقش بانک ها در توسعه اقتصادی کشور گفت :موتور متحرکه هرکشوری سیستم بانکی است ، اگر سیستم بانکی نباشد توسعه اقتصادی در کار نیست.
وی اقتصاد پویا را مستلزم یک بانک پویا وتوسعه یافته دانست و گفت: در ایران اسلامی زمانی که بیگانگان بر ما حکومت می کردند سیستم بانکی پیشرفته نبود، بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی هر جا اسمی از توسعه برده شد بانکی در آنجا حضور دارد.
کریمی وظیفه بانک ها را حفظ اموال مردم دانست و گفت: حفظ اموال مردم نیاز به امنیت دارد که نیروی انتظامی کشور حافظ امنیت برای بانک ها است .
وی با تاکید برامر آموزش کارکنان و مشتریان بانک ها در جهت پیشگیری از جرائم گفت: توسعه آموزش همگانی در پیشگیری از جرائم بانک ها موثر است.
وی گفت: ناجا باید آموزش ها را بیشتر کند چرا که دوربین های مداربسته تنها راه حل نیست ، منتهی مادر کشور این مشکل را داریم اگر بانک ها امنیت شان حفظ شود مردم احساس امنیت می کند .
وی درخاتمه همکاری ماموران پلیس را در انتقال پول در شعب بانک ها خواستار شد .
نظر شما