علی درجانی در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین با تشریح عملکرد اداره رسانه آموزشی، ترویجی طی چند ماهه اخیر گفت: این مدیریت با هدف انتقال سریع و فراگیر یافته های تحقیقاتی به بهره برداران و تولید کنندگان، ارتقاء سطح دانش ومهارت کشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزی در راستای افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی از ابتدای سال جاری تاکنون به چاپ و نشر بیش از 60 هزار نسخه نشریه، بروشور، اطلاعیه ترویجی اقدام کرده است.
درجانی افزود: همچنین در بخش رسانه های تصویری بیش از هشت هزار حلقه فیلم آموزشی،ترویجی تکثیر و در بین بهره برداران توزیع شده است.
قزوین - خبرگزاری مهر: مدیریت هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون به منظور ارتقا سطح دانش بهره برداران بیش از 60 هزار نسخه نشریه، بروشور و اطلاعیه ترویجی در استان منتشر و توزیع شده است.
وی اظهار داشت: در زمینه برنامه های رادیویی و تلویزیونی نیز بیش از دو هزار و 500 دقیقه برنامه تولید و در قالب برنامه رادیویی و تلویزیونی دشت زرخیز با همکاری صدا و سیمای مرکز قزوین پخش شده است.
درجانی گفت: همچنین بیش از هشت عنوان فیلم آموزشی با موضوع های مختلف پرورش اسب، ترویج بهینه آب دربخش کشاورزی، تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک به مدت 160 دقیقه تهیه ودر قالب CD بین بهره برداران توزیع شده است.
وی ارسال 160 هزار مورد پیامک ترویجی به بهره برداران و عوامل شبکه ترویجی در روستاها را از دیگر فعالیتهای این مدیریت عنوان کرد و گفت: در سال زراعی جاری علاوه بر برنامه های یاد شده تهیه نشریات الکترونیکی، آموزشهای مجازی ویژه بهره برداران و اجرای روشهای نوین و موثر ترویجی نظیر مدرسه رادیویی و تلویزیونی از دیگر برنامه های این مدیریت خواهد بود.
کد خبر 1166590
نظر شما