پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ مهر ۱۳۸۹، ۱۰:۴۴

شاه آبادی:

موسیقی سنتی مورد حمایت قرار می گیرد

موسیقی سنتی مورد حمایت قرار می گیرد

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: طرحهای استقرار گروه های تئاتری و حمایت از موسیقی سنتی می تواند زمینه استفاده از مولفه های مشخصی که در حوزه فعالیتهای فرهنگی هستند را فراهم کنند.

حمید شاه آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: آیین نامه استقرار گروه های تئاتری هفته گذشته ابلاغ شده است و استانها و گروه های تئاتری با استفاده از این آیین نامه می توانند در طرح استقرار گروه ها شرکت کنند.

وی اظهار داشت: حمایتها و یارانه های حوزه تئاتر مستقیما از این محل انجام می شود و بنابراین کانون توجه معاونت هنری در حوزه تئاتر اجرای طرح استقرار گروه های تئاتری در فضاهای چند منظوره استان است.
 
وی خاطرنشان کرد: مهمترین اقدام معاونت هنری در حوزه فعالیتهای نمایشی حمایت از اجراهای عمومی است و در حوزه فعالیتهای موسیقایی حمایت از موسیقی سنتی و در حوزه فعالیتهای تجسمی بستر سازی برای عرضه فعالیتهای هنری و فروش این آثار در سراسر کشور است.
 
به گفته شاه آبادی، در بخش هنرهای نمایشی بدنبال استقرار گروه های تئاتری در فضاهای چند منظوره که در استانها وجود دارد، هستیم.
 
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان داشت: در حال حاضر در هر یک از  شهرها و شهرستانها سالنهای چند منظوره وجود دارد و این سالنها مستعد برای اجرای عمومی گروه های تئاتری است.
 
وی اظهار داشت: هرچه فعالیتهای هنری به فعالیتهایی مسجد که مرجع رجوع است نزدیکتر باشد از اثر بخشی بیشتری برخوردار است و بدنبال این هستیم که فعالیتهای فرهنگی صورت گرفته در مسجد را تا جایی که توان و هنر وجود دارد به فعالیتهایمان نزدیک کنیم.
 
شاه آبادی ادامه داد: این به معنای نوعی سرویس دهی بیشتر در حوزه مساجد است و امیدواریم اینکار با نگاهی در ستاد کانونهای مساجد و موسسات قرآنی وجود دارد، بتواند جامه عمل بپوشد.
 
وی به مهمترین مصوبات هیئت دولت در استان گلستان پرداخت و گفت: در سفر سوم ریاست جمهوری 40 میلیارد تومان  برای کلیه فعالیتهای فرهنگی و هنری استان اختصاص یافته است که 40 درصد این مبلغ بودجه عمرانی است.
کد خبر 1166613

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha