پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ مهر ۱۳۸۹، ۹:۴۸

تحولات پاکستان/

29 تانکر دیگر ناتو در آتش سوختند/ آمریکا بار دیگر وزیرستان را بمباران کرد

29 تانکر دیگر ناتو در آتش سوختند/ آمریکا بار دیگر وزیرستان را بمباران کرد

به آتش کشیدن 29 تانکر سوخت ناتو در جنوب غرب پاکستان و کشته شدن دستکم پنج نفر در حمله موشکی آمریکا به وزیرستان شمالی از جمله تحولات مهم این کشور به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شینهوا، مقامات و رسانه های پاکستانی اعلام کردند که بامداد امروز شنبه در پی حمله افراد مسلح در نزدیکی شهر کویته در بلوچستان در جنوب غرب این کشور دستکم 29 تانکر سوخت ناتو به آتش کشیده شده و دو نظامی زخمی شدند.

زمانی که افراد مسلح ناشناس تانکرهای سوخت ناتو را در بلوچستان به آتش کشیدند، این تانکرها در حال عزیمت از کراچی به افغانستان بودند.

حمله صبح امروز شنبه به تانکرهای سوخت ناتو دو روز پس از آن صورت گرفت که آمریکا به دلیل حملات هوایی خود در مناطق قبیله نشین که در نتیجه آن دو نظامی پاکستانی در اواخر سپتامبر کشته شدند، عذرخواهی کرد.

بر اساس این گزارش این حمله ششمین حمله به تانکرهای سوخت ناتو از آغاز ماه اکتبر (9 مهر ماه) تاکنون بوده است و پیش از این شبه نظامیان بیش از 100 تانکر حامل سوخت را در مناطق مختلف پاکستان به آتش کشیده اند.

خبر دیگر اینکه نیمه شب جمعه در نتیجه حمله موشکی آمریکا به وزیرستان شمالی در شمال غرب پاکستان دستکم پنج نفر کشته شدند.

کد خبر 1166682

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha