پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ مهر ۱۳۸۹، ۱۰:۵۰

محمد بدیع :

اخوان المسلمین درپی کسب 30 درصد کرسی های پارلمان مصر است

اخوان المسلمین درپی کسب 30 درصد کرسی های پارلمان مصر است

رهبر گروه اخوان المسلمین مصر از مشارکت رسمی این گروه در انتخابات پارلمانی مصر و تلاش برای کسب 30 درصد کرسی های پارلمان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اینترنتی الجزیره، "محمد بدیع" در یک کنفرانس خبری اظهار داشت که گروه اخوان المسلمین مصر به طور رسمی در انتخابات پارلمانی این کشور در اواخر نوامبر شرکت خواهد کرد.

وی اظهار داشت: تصمیم مشارکت در انتخابات پس از نظرسنجی از شوراهای مشورتی اخوان المسلمین در استان ها و دفاتر اداری آن و صاحبان رای و اندیشه و سپس بررسی در شورای عمومی اخوان المسلمین اتخاذ شد.

بدیع در ادامه از مصری ها خواست که در انتخابات پارلمانی این کشور مشارکت گسترده داشته باشند. وی در عین حال متعهد شد که با همکاری دیگر گروه های سیاسی مصر هر گونه تقلب در انتخابات را رسوا خواهد کرد.

رهبر گروه اخوان المسلمین مصر شمار نامزدهای این گروه در انتخابات را اعلام نکرد و تنها به این نکته اکتفا کرد که رویکرد این گروه کسب 30 درصد از مجموع 518 کرسی پارلمان است.

خاطر نشان می شود پارلمان مصر از دو بخش مجلس خلق و مجلس ملی تشکیل می شود. اعضای مجلس خلق که اختیارات اجرایی در سطح محلی دارند توسط مردم انتخاب شده و اعضای مجلس ملی که اختیارات به مراتب بیشتری از مجلس خلق دارند همگی از حزب ملی حاکم "حسنی مبارک" هستند.
 

کد خبر 1167605

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha