پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ مهر ۱۳۸۳، ۹:۵۶

درجشن فارغ‌التحصيلي دانش‌ آموختگان مؤسسه آموزشي امام خميني(ره) بيان كرد؛

آيت‌الله مصباح يزدي: امروزه جايي براي امر به معروف و نهي از منكر در جامعه نمانده است

آيت‌الله مصباح يزدي نسبت به اين كه امروز در جامعه ما امر به معروف و نهي از منكر به فراموشي سپرده شده است، ابراز نارضايتي كرد.

به گزارش خبرنگار "مهر"  در قم ، آيت‌الله مصباح يزدي در سخناني در سومين جشن فارغ‌التحصيلي دانش‌ آموختگان مؤسسه آموزشي ـ پژوهشي امام خميني(ره) با بيان اين كه امر به معروف و نهي از منكر اوجب واجبات است، تصريح كرد: متأسفانه امروزه به گونه‌ اي شده كه گويا جايي براي امر به معروف و نهي از منكر در جامعه نمانده است و امر به معروف از منكرات شده است.

وي همچنين افزود: امروزه متأسفانه به بهانه آزادي و دموكراسي جلوي امر به معروف و نهي از منكر گرفته مي‌شود.

آيت‌الله مصباح يزدي ضمن انتقاد شديد از كساني كه به نام امام زمان(عج) براي اهداف شوم خود استفاده ابزاري مي‌كنند، گفت: امروز عده‌اي به نام اهداف امام حسين(ع)، امام حسين را مسخ مي‌كنند و به بهانه‌هاي آزادي، هدف مهم امام حسين را كه همانا احياي امر به معروف و نهي از منكر بود ممنوع اعلام مي‌كنند.

وي در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اين كه بايد اعتقادات ديني در زندگي ما با توجه به مفاهيم معنوي، همواره حضور مستقيم داشته باشد، گفت: آلودگي‌ها و پليدي‌ها موجب سلب لياقت و توجه به ولي عصر(عج) مي‌‌گردد و لذا براي انس با امام زمان(عج) و برقراري ارتباط قلبي با ايشان، بايد آلودگي‌‌هايمان را برطرف كنيم.

اين استاد حوزه علميه، برقراري ارتباط با امام زمان(عج) را يك توفيق بزرگ عنوان كرد و افزود: ما بايد براي برقراري ارتباط با حضرت مهدي(عج)، ريشه حب دنيا را از دلمان بكنيم و از اعمال و گفتاري كه موجب ناراحتي ايشان مي‌شود دوري كنيم. گفتني است: در اين مراسم كه همزمان با ايام نيمه شعبان برگزار شد، به جمعي از طلاب ممتاز مؤسسه امام خميني(ره) جوايزي اهدا شد و همچنين مراسم عمامه گذاري تعدادي از دانش‌ پژوهان اين مؤسسه توسط آيت‌الله مصباح يزدي انجام گرفت.

کد خبر 116761

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha