پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ مهر ۱۳۸۹، ۱۱:۵۴

سردار رحیمی خبر داد:

تشدید کنترل پلیس بر معاینه فنی خودروها از هفته آینده در پایتخت

تشدید کنترل پلیس بر معاینه فنی خودروها از هفته آینده در پایتخت

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از اجرای طرح تشدید کنترل پلیس بر معاینه فنی خودروها از هفته آینده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با اعلام این مطلب گفت: پلیس، جزئی از مردم است، خانواده پلیس نیز جزو مردم بوده و در این شهر زندگی می کند، اگر شهری سالم از نظر ترافیکی نداشته باشیم، خانواده ما نیز  به خطر می افتدد.

وی ادامه داد: سلامت شهروندان همیشه برای پلیس مهم بوده و هست، لذا اگر دست به دست هم دهیم می توانیم کارهای مثمر ثمری انجام دهیم.

سردار رحیمی افزود: پلیس با تمام توان برای کنترل معاینه فنی خودروها اقدام می کند.

وی با اشاره به این مطلب که پلیس معتقد است در کنار اعمال قانون، فرهنگسازی نیز باید انجام شود، گفت: شهروندان و به خصوص رانندگان باید با مزایای معاینه فنی آشنا شده و دقت کنند که خودروی آنها دارای معاینه فنی باشد.

رحیمی اظهار داشت: طرح تشدید برخورد با نداشتن برگ معاینه فنی که به نوعی تخلف محسوب می شود، از هفته آینده توسط پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اجرا می شود.

کد خبر 1167632

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha