به گزارش خبرنگار مهر در قزوین مجید قهرمانی پیش از ظهر دوشنبه در دومین کارگروه اشتغال سازمان بسیج سازندگی استانهای اصفهان، قم، همدان، مرکز، گیلان و قزوین که در محل هتل ورزش قزوین برگزار شد، اظهار داشت: راه اندازی بسیج سازندگی که با رهنمودهای مقام معظم رهبری شکل گرفت تاکنون با اجرای طرحهای مهم و تاثیرگذار در مناطق مختلف و محروم کشور توانسته است طعم خدمت را به نیازمندان بچشاند.

قزوین - خبرگزاری مهر: مدیر اشتغال و آموزش سازمان بسیج سازندگی گفت: با امضای 14 توافقنامه، بیش از 22 میلیون نفر روز فعالیت سازندگی در کشور انجام شده است.
وی افزود: از ابتدای سال تاسیس و در سال 1384 فعالیت این سازمان دو میلیون نفر روز بود که با گسترش فعالیتها تاکنون 22 میلیون نفر روز فعالیت در عرصه های مختلف صورت گرفته است.
سردار سالار آبنوش فرمانده سپاه صاحب الامر استان هم در این کارگروه گفت: در نظامی که تهدیدات دشمن پایانی ندارد همه باید با کار و تلاش و خدمت به مردم در رفع نارسایی ها بکوشیم تا دشمن از این روزنه ها نفوذ نکند.
وی افزود: سازمان بسیج سازندگی حلقه وصل محرومان و نیازمندان با نظام و رهبری است و باید با تلاش مضاعف در عمران و آبادانی مناطق مختلف کشور بدون هیاهو و هزینه زیاد توسط بسیجیان اقدام کنیم.
علیجان توکلی رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قزوین هم توجه به اشتغال بسیجیان در اجرای طرحهای عمرانی را ضروری خواند و اظهار داشت: اگر بتوانیم اشتغال بسیجیان را با کار مولد و عمرانی تامین کنیم می توانیم در بسیاری از ماموریتهای دیگر هم موفق شویم.
وی تصریح کرد: اگر بسیج در بخشهای مختلف تقویت شود می تواند کارهای بزرگی در کشور انجام دهد و در خدمت محرومان جامعه باشد.
در این کارگروه تخصصی که به مدت دو روز ادامه خواهد داشت ضمن تبادل تجربه مسئولان آموزش اشتغال سازمانهای بسیج استانهای قم، اصفهان، همدان، مرکز و قزوین فعالیت های آینده نیز تدوین و برنامه ریزی خواهد شد.
کد خبر 1168495
نظر شما