۱ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۲۰:۰۳

خشم نتانیاهو از بیانیه‌های نظامی یحیی سریع

خشم نتانیاهو از بیانیه‌های نظامی یحیی سریع

بیانیه‌های نیروهای مسلح یمن که یحیی سریع سخنگوی این نیروها آن را قرائت می‌کند به شدت خشم نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را برانگیخته است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد: جنگ کنونی در غزه جنگ رنسانس و جنگی تاریخی است و ما حماس را در غزه نابود کرده و اسرای خود را باز می‌گردانیم. تمام اهداف خود را محقق می‌نمائیم.

وی ادعا کرد: ما حمله گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم تا در نهایت نابود شود، من به طور مکرر گفته‌ام که نقشه خاورمیانه را تغییر خواهیم داد و این همان چیزی است که هم اکنون در حال انجام آن هستیم. به لطف تصمیمات کابینه من و ایستادگی آن ما محور شرارت در غزه، لبنان، سوریه و نقاط دیگر را در هم شکسته‌ایم.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: من آنچه از طریق کانال‌های تبلیغاتی سیاسی ترویج می‌شود را قبول ندارم. ما همچنان در سواحل دریای مدیترانه باقی خواهیم ماند و اسرائیل هرگز شاهد جنگ داخلی نخواهد بود.

وی نتوانست خشم خود را از بیانیه‌های قرائت شده از سوی یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن پنهان کند و مدعی شد: حوثی‌ها به شلیک کردن پهپادهایی با نام یافا افتخار می‌کنند و من به آنها می‌گویم یافا اشغالی نیست و واکنش ما به شما کوبنده خواهد بود.

کد خبر 6442558

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • سلام.ناشناس IR ۲۱:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۱
      6 1
      محورشرارت درکل جهان ایالات منهدمه آمریکا بوده واز زمانیکه سرزمینهای مقدس فلسطین توسط کثیفترین،وحشی ترین موجودات اشغال شد.ناامنی وبوی تعفن این اراذل واوباش کل جهان راگرفت
    • سید رضا پور نمازی IR ۰۲:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۲
      0 0
      بازهم کم به شما موشک پهباد شلیک می کندالان اسراییل تمام پایگاههای سوریه رانابودکرده شرارت فقط از اسراییل آمریکا سر می زند کشت کشتار مردم غزه لبنان سوریه یمن افتخار شما اسراییلی صهیونی جنایت زدن بیمارستانها اردوگاه‌های آوارگان بی پناه ننگ ابدی تاریخ جهان بر شما حامیان شما