پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۰ مهر ۱۳۸۹، ۱۴:۴۲

170 طرح در کمیته کارشناسی اشتغال گلستان رد شد

گرگان - خبرگزاری مهر: مسئول دبیرخانه کارگروه اشتغال اداره کل کار و امور اجتماعی گلستان گفت: 170 طرح ارسالی از دستگاه های اجرایی به این دبیرخانه در سال جاری تائید نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، محمد رهبری ظهر سه شنبه در نشست این دبیرخانه افزود: در کمیته کارشناسی، طرحهای اولویت دار ، مزیت دار و اثرگذار در توسعه شاخص های استان بررسی می شود.

وی اظهار داشت: از میان 322 طرح رسیده از دستگاه های اجرایی، تعداد 153 طرح مورد تأیید و تعداد 170 طرح به دلایل مختلف مورد تأیید قرار نگرفته اند.
 
وی خاطرنشان کرد: از مهمترین ملاکهای ارزیابی طرح ها می توان به توجیه دار بودن از همه جوانب اقتصادی، اشباع نبودن، دارای آتیه روشن، دارای مزیت نسبی در بازار، رقابت پذیری و اشتغال بالا اشاره نمود.
 
رهبری تآکید کرد: نگاه توسعه ای به استان و توجه به مناطق محروم بویژه شهرستانهای مراوه تپه، گمیشان، آزادشهر و رامیان به عنوان محور اصلی در دستورکار جلسات کمیته کارشناسی است.
 
وی یادآور شد: مساعدت به سرمایه گذاران در شهرستانهای مذکور از سیاستهای کمیته کارشناسی طرحهای اولویت دار است.
کد خبر 1169414

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha